Kinderopvang

Peuteropvang Olleke Bolleke

Peuteropvang Olleke Bolleke in De Meern

Introductie

Midden in De Meern spelen kinderen met elkaar en met Puk. Het zijn de peuters van peuteropvang Olleke Bolleke. Iedere maandag, dinsdag en donderdag zetten kinderen hier hun eerste stappen in het lerende leven, want op peuteropvang Olleke Bolleke bieden wij Voorschoolse Educatie (VE) aan. Zo bereiden wij uw kind op een spelende manier voor op de basisschool.

Maak kennis met Puk

Kent u Puk al? Binnenkort is hij de beste vriend van uw ondernemende peuter. Puk is de pop die alle activiteiten met de kinderen meedoet en alles durft. Puk helpt kinderen de wereld te ontdekken en te begrijpen. Thema’s als ‘Welkom Puk’, ‘Ziek zijn’ en ‘Ik en mijn familie’ sluiten aan bij de belevingswereld van uw kind. De Nederlandse taal is hierbij erg belangrijk. Maar ook het leren van vormen, kleuren, cijfers en letters. Spelen en leren gaan hand in hand bij peuteropvang Olleke Bolleke. Alle activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd en de ontwikkeling van uw peuter.

Gespecialiseerde aandacht

De pedagogisch medewerkers zijn opgeleid om (dreigende) ontwikkelingsachterstanden vroegtijdig te constateren. Ook kijken ze naar wat de kinderen interessant vinden om zo via spel bij hun belevingswereld te blijven aansluiten.

Jong leert van ouder

Peuteropvang Olleke Bolleke is een kleine, gezellige locatie. Zo staat er in de ruimte een groot speelhuis. Kinderen van 2,5 tot 4 jaar spelen daar samen. Zo kunnen ze van elkaar leren. Daarnaast leren de jonge kinderen van de oudere kinderen. Kinderdagverblijf Olleke Bolleke en BSO MikMak Mini zitten namelijk in hetzelfde gebouw. Zo kan uw kind opgroeien in een vertrouwde omgeving met vaste gezichten.

Rondleiding

Komt uw kind ook bij ons spelend leren? Op maandag, dinsdag en donderdag zijn wij geopend van 8.30 uur tot 13.50 uur. Benieuwd naar hoe peuteropvang Olleke Bolleke er van binnen uitziet? Kom langs voor een rondleiding. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 302240810

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
14:00 - 18:30
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
14:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

030 666 69 87

Adres

Mereveldlaan 10a
3454 CG De Meern
  • Avatar

    Niké Eberwijn

    Locatiemanager