Kinderopvang

Peuteropvang Onze Wereld

Peuteropvang Onze Wereld in Rotterdam Het Lage Land

Introductie

Heeft u een peuter en woont u in de wijk Lage Land? Kom dan eens kijken bij peuteropvang Onze Wereld. Uw kind leert hier al de kinderen kennen die straks naar basisschool Onze Wereld gaan. Als uitstapje gaan we soms zelfs bij de kleuters op bezoek. Naar school gaan blijft spannend. Maar toch net iets minder als je je klasgenoten en de juf of meester al kent.

Peuteropvang Onze Wereld als onderdeel van een Integraal Kindcentrum

Peuteropvang Onze Wereld, kinderdagverblijf Onze Wereld, basisschool Onze Wereld en BSO Onze Wereld werken nauw met elkaar samen voor alle kinderen tot en met 12 jaar in de wijk Lage Land. Het voordeel? Het hele team van pedagogisch medewerkers en leerkrachten kent elkaar en de kinderen goed en werkt vanuit dezelfde visie. Samen zorgen we voor een doorgaande ontwikkelingslijn tot aan de middelbare school.

Bij peuteropvang Onze Wereld leert een kind zelf keuzes maken

Onze pedagogisch medewerkers stimuleren dat kinderen zoveel mogelijk zelf doen binnen een veilige omgeving. Zo nodigen onze speel- en ontdekkasten ertoe uit om zelf dingen te pakken. En doet een kind liever iets creatiefs, dan loopt het naar één van de schilderezels. Ze kunnen bij ons behoorlijk zelfstandig aan de slag. De kinderen die dat nog moeilijk vinden, helpen we natuurlijk.

Een ochtend spelen is een ochtend ontwikkelen

Speelgoed delen, samen opruimen, aangeven wat je wel en niet leuk vindt, voor jezelf opkomen, samen lachen of ondeugend doen. Door met andere kinderen te spelen bij peuteropvang Onze Wereld leert een peuter razendsnel sociale vaardigheden. Daarnaast ontdekken ze taal, kleuren, seizoenen. En dat allemaal spelenderwijs. En u houden we op de hoogte in onze tienminutengesprekken.

Eerst eens komen kijken?

Kom gerust langs samen met uw peuter. We laten u graag ervaren hoe een peuterochtend bij ons verloopt. Belt u voor een afspraak?

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 334095050

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:00 - 16:30
Dinsdag
08:00 - 16:30
Woensdag
08:00 - 12:00
Donderdag
08:00 - 16:30
Vrijdag
08:00 - 12:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 202 27 68

Adres

Cornelis Danckertsstraat 34
3067 XG Rotterdam
Het Lage Land
  • Avatar

    Babette Marree

    Locatiemanager