Kinderopvang

Peuteropvang Paddington

Peuteropvang Paddington in Den Haag Escamp

Introductie

Welkom bij Peuteropvang Paddington in Den Haag. De perfecte plek voor jouw peuter om te spelen, leren en groeien! Ons eigen gebouw met een groot speelplein, dat in 2023 is gerenoveerd tot een fantastische natuurspeeltuin, is gelegen in het hart van de wijk Escamp, naast basisschool de Drentse Hoek.

Voorschoolse Educatie

Op de peuteropvang leert je kind al spelend alvast een goede basis die straks op school goed van pas komt. Met dank aan Voorschoolse Educatie (VE). En kinderen voor wie dat extra belangrijk is, is de peuteropvang in Den Haag gratis. Bij Paddington werken we met het VE-programma Piramide. En dat zorgt voor een mooie doorlopende lijn naar de basisscholen in de buurt. Want die werken ook met Piramide. Dit biedt jouw peuter een stabiele en gestructureerde leeromgeving, om zich optimaal te kunnen ontwikkelen.

Peuteropvang Paddington

Onze ruime en lichte lokalen zijn speciaal ontworpen om een fijne huiselijke sfeer te creëren. Kinderen kunnen overal bij en voelen zich hierdoor snel op hun gemak. Buiten is van alles te beleven in onze grote en uitdagende natuurtuin. Het is dé plek om te ontdekken, te spelen en te leren.

Wij vinden het belangrijk om actief deel te nemen aan de gemeenschap van Den Haag. Daarom doen we graag mee aan ModderDag en de Kinderboekenweek. Ook werken we samen met de bibliotheek, zodat we kinderen nog beter kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling. Kinderen die op peuteropvang Paddington zitten krijgen voorrang op een plekje bij de naastgelegen basisschool de Drentse Hoek.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 216804942

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08.30 - 12.30
Dinsdag
08.30 - 12.30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08.30 - 12.30
Vrijdag
08.30 - 12.30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

070 312 00 21

Adres

Norgstraat 12
2545 TV Den Haag
  • Avatar

    Mandy Duyvestyn

    Locatiemanager