Kinderopvang

Peuteropvang Peuterrijk

Peuteropvang Peuterrijk in Capelle aan den IJssel Oostgaarde

Introductie

Maak kennis met Puk

Kent u Puk al? Binnenkort is hij de beste vriend van uw ondernemende peuter. Puk is de pop die alle activiteiten met de kinderen meedoet en alles durft. Puk helpt kinderen de wereld te ontdekken en te begrijpen. Vanuit het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)-thema Uk en Puk bereiden wij uw kind spelenderwijs voor op de basis school. Thema’s als ‘Welkom Puk’, ‘Ziek zijn’ en ‘Ik en mijn familie’ sluiten aan bij de belevingswereld van uw peuter. De Nederlandse taal is hierbij erg belangrijk. Maar ook het leren van vormen, kleuren, cijfers en letters. Spelen en leren gaan hand in hand bij peuteropvang Peuterrijk. Ook aan u vragen we om thuis aandacht te besteden aan het thema. Dit kan door middel van het voorlezen van een boekje, het benoemen van woorden, het doen van een knutselactiviteit of misschien weet u zelf iets leuks bij het thema.

Veel naar buiten

Als het even kan, spelen we buiten. Rennen, fietsen, wandelen, verstoppertje spelen. Peuteropvang Peuterrijk vindt het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te bewegen. Wij zorgen voor veel uitdaging voor uw peuter om buiten te spelen en te ontdekken.

Samenwerking

Peuterrijk werkt intensief samen met basisschool Ontdekrijk. We stemmen de thema’s van Uk en Puk af met Ontdekrijk. Net als de verschillende feesten die wij door het jaar heen vieren. Samen met Ontdekrijk vormen kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Confetti en peuteropvang Peuterrijk een integraal kindcentrum in de wijk Oostgaarde.
Ook als uw kind naar een andere school gaat, zorgen wij voor goede overdracht. Op het moment dat er zorgen zijn over uw kind bespreken we die eerst met u. Met uw toestemming nemen we daarna contact op met de basisschool voor een ‘warme overdracht’. Dit wil zeggen dat wij een afspraak maken met de leerkracht waarbij uw kind in de klas komt. Zodat de leerkracht al op de hoogte is van de ontwikkeling van uw kind.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 165863511

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 12:30
Dinsdag
08:30 - 12:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:30 - 12:30
Vrijdag
08:30 - 12:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 15 02 50 62

Adres

Rogaland 31
2905 AP Capelle aan den IJssel
Oostgaarde