Kinderopvang

Peuteropvang Pinokkio

Peuteropvang Pinokkio in Poortugaal

Introductie

Bij peuteropvang Pinokkio vinden we het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling van je peuter belangrijk. Wij geven daarom ruimte aan de eigenheid van iedere peuter, maar ook aandacht aan het spelen in groepsverband.

Themagericht

Op peuteropvang Pinokkio werken we met het voorschoolse educatie programma Bas. Dit programma bestaat uit verschillende thema’s. Bij ieder thema maken we een nieuwsbrief voor de ouders met de activiteiten die we doen en de boekjes die we lezen. Zo weet je als ouder waar we mee bezig zijn op de peuteropvang.

Op de peuteropvang ontwikkelt je kind zich al spelend. Zelf doen, ontdekken en ervaren leidt tot zelfstandigheid en het leren dragen van verantwoordelijkheid. Ieder kind kan hier zichzelf zijn. Verschillen in aanleg en tempo worden gerespecteerd.

Een fijne plek

Kinderen voelen zich hier vaak snel thuis en dat heeft onder andere te maken met onze fijne plek. We hebben het gezellig ingericht en er hangt een huiselijke sfeer. Ook passen we de inrichting telkens aan op basis van het thema van dat moment. Tijdens het thema ‘De bakker’ hangen er koksmutsen in de themahoek en liggen er kommen en lepels om koekjes en taarten te maken. Vanuit onze groepsruimte kunnen de kinderen meteen naar buiten, waar we een zandbak, pompstation, fietsen en veel andere leuke materialen hebben.

Klaar voor de basisschool

De peuteropvang is er vooral om een leuke tijd te hebben. Maar wat ook heel belangrijk is, is dat je kind straks goed voorbereid is op de basisschool. Spelenderwijs worden de kinderen gestimuleerd in hun taal- en rekenontwikkeling en leren ze samen spelen. We zitten met onze peuteropvang in basisschool Valckesteyn Noord. We gaan regelmatig even bij de kleuters op bezoek of voeren een gezamenlijke activiteit uit. En we zorgen voor een goede overdracht naar de basisschool van jullie keuze.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt een van onze pedagogisch medewerkers jullie graag rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 131210920

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:05 - 12:05
Dinsdag
08:05 - 12:05
Woensdag
08:05 - 12:05
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
08:05 - 12:05
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 17 98 40 15

Adres

Jan van Almondestraat 91a
3176 VA Poortugaal
  • Avatar

    Marion Bax

    Locatiemanager