Kinderopvang

Peuteropvang Piraten

Peuteropvang Piraten in Den Haag Ypenburg

Introductie

Zoek je een stimulerende en speelse omgeving voor je kind van 2 tot 4 jaar? Ahoy, matey, gevonden: Peuteropvang Piraten in Den Haag Oost. We leggen hier sterke nadruk op taalontwikkeling, beeldende activiteiten en leren door middel van spel. Ons voorschoolse educatie (VE-)programma, Piramide, staat centraal in ons pedagogisch aanbod.

Piraten: unieke aan peuteropvang in Den Haag Oost

Ons themagerichte karakter maakt Peuteropvang Piraten uniek in de wijk. De activiteiten die we doen passen binnen wisselende thema’s. Zo leert je kind woorden in samenhang kennen. We doen die activiteiten in een grote open ruimte. Met duidelijk afgebakende hoeken, zoals een huishoek, bouwhoek, autohoek, atelier en leeshoek. Alles is op kindhoogte geplaatst. De avonturen liggen letterlijk voor oprapen!

We heten Piraten, dus natuurlijk hebben we een piratenschip in onze tuin. Een unieke speelervaring voor je kind om de motorische vaardigheden te oefenen. En er is land in zicht. Onze natuurrijke speeltuin met veel groen. Om kleine beestjes te observeren en groeiende planten te verkennen.

Soepele overgang

Onze taak is om je kind kennis te laten maken met de wereld. Daarom staan we midden in de buurt. Zo werken we nauw samen met de naastgelegen basisschool. Waarbij we deelnemen aan peuterfestiviteiten en -activiteiten. Gaat je kind straks naar die basisschool? Dan zorgen wij voor een warme overdracht. En ook de overgang naar buitenschoolse opvang (BSO) Schatbewaarder verloopt soepel. Want sommige pedagogisch medewerkers die op Piraten werken, vind je ’s middags op de BSO. Die gezichten herkent je kind straks dus al.

Tijdens allerlei evenementen en feestdagen gaan bij ons de trossen los. De Kinderboekenweek, Voorleesweek, ModderDag en Buitenspeeldag zijn een groot feest. Bovendien varen we regelmatig uit naar Bibliotheek Ypenburg. Voor leuke en leerzame activiteiten.

Je ziet het: Peuteropvang Piraten is een veilige en vertrouwde omgeving. Waarin je peuter kan groeien, ontdekken en zichzelf zijn. We verwelkomen je kind graag aan boord van ons avontuurlijke piratenschip!

Wil je de sfeer eens komen proeven bij peuteropvang in Den Haag Oost? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 950065390

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 12:30
Dinsdag
08:30 - 12:30
Woensdag
08:30 - 12:30
Donderdag
08:30 - 12:30
Vrijdag
08:30 - 12:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

070 312 00 29

Adres

Oeverwallaan 112
2498 BZ Den Haag
Ypenburg
  • Avatar

    Haeby Uiterdijk

    Locatiemanager