Kinderopvang

Peuteropvang Rataplan

Peuteropvang Den Haag Loosduinen

Introductie

Op onze peuteropvang in Loosduinen bereiden we je kind zo goed mogelijk voor op de basisschool. En, minstens net zo belangrijk: we maken van elke dag een feestje.

Een fijne plek voor peuteropvang in Loosduinen

Onze locatie kan niet beter. Het strand is in de buurt, de wijk is autovrij en ons speelplein is heel groot. Er is hier altijd wat te doen. Er wordt veel gebakken in de keuken en we organiseren samen veel dingen. Voor sport en spel gebruiken we de gymzaal.

Ons team pedagogisch medewerkers is proactief en heeft hele korte lijnen met school en met jou als ouder. Veel ouders vertellen ons dat het enthousiasme hier het verschil maakt. En in dat enthousiasme proberen we de kinderen mee te trekken.

Mooie ruimte

Onze binnenruimte is ruim en heeft de uitstraling van het strand waar we zo dichtbij zitten. Op de muur zie je de duinen en ruik je bijna de zee. We hebben een grote keukenhoek en er zijn talloze blokken om mee te bouwen. Het flexlokaal gebruiken we voor de oudere kinderen. Die kunnen daar doen wat ze zelf willen of meedoen aan een activiteit. Buiten hebben we een groot, afgesloten speelplein.

Voorschoolse educatie

Om je kind zo goed mogelijk voor te bereiden op de basisschool werken we volgens de Piramide-methode. Hiermee leert je kind spelenderwijs allerlei belangrijke vaardigheden. Extra nadruk ligt er op de ontwikkeling van de Nederlandse taal, omdat een taalachterstand het veel lastiger maakt om mee te komen op de basisschool. Heeft je kind een taalachterstand, dan is de peuteropvang gratis.

Een vloeiende overgang

Je kind krijgt voorrang bij de Bohemen Kijkduinschool en wij zorgen voor een warme overdracht in de vorm van een gesprek met de meester of juf in groep 1. Zo werken school, ouder en peuteropvang in Loosduinen heel nauw samen.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 221205081

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 12:30
Dinsdag
08:30 - 12:30
Woensdag
08:30 - 12:30
Donderdag
08:30 - 12:30
Vrijdag
08:30 - 12:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 15 83 31 32

Adres

Daltonplantsoen 6
2555 SB Den Haag
Loosduinen
  • Avatar

    Donovan van der Kleij

    Locatiemanager