Kinderopvang

Peuteropvang Sjakie in de Chocoladefabriek

Peuteropvang Sjakie in de Chocoladefabriek in Rotterdam Prinsenland

Introductie

Kinderen die naar peuteropvang Sjakie in de Chocoladefabriek komen, rennen meestal direct door naar de hal. Daar staat namelijk een groot klim- en glijtoestel dat een enorme aantrekkingskracht op ze heeft. En is die bezet? Dan is er nog genoeg keuze uit verschillende speelvlonders met bouwmaterialen of een keukentje.

De wereld ontdekken bij peuteropvang Sjakie in de Chocoladefabriek

Bij ons kunnen kinderen volop spelen en onderzoeken. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor de juiste activiteiten en prikkels. Elke zes weken werken we met een ander thema. We starten ieder nieuw thema met een koffieochtend voor de ouders. U kunt dan zien waarmee uw kind de komende periode gaat werken. En vindt u het leuk om thuis ook aan de slag te gaan? Dan krijgt u daarvoor de idee├źn en materialen van ons.

We doen het samen met u

Onze ambitie is dat elk kind opgroeit tot een volwassene die respect heeft voor zichzelf, de ander en de omgeving. Wij zien ouders als partners voor wat de opvoeding van kinderen betreft. Twijfelen we ergens over? Of hebben we extra informatie nodig? Dan nemen we contact met u op. Ouders zeggen over ons dat we passie voor ons werk hebben, zorgzaam en betrokken zijn. Dan vinden we fijn om te horen!

De kinderen zijn veel in beweging

Wij werken met het programma Lekker Fit!. We hebben extra aandacht voor beweegactiviteiten. Ook gaan we regelmatig op pad met de kinderen. Zo is er lekker dichtbij een grasveld met speeltoestellen. Maar voor peuters is met elkaar spelen op ons eigen terrein vaak al leuk genoeg. We hebben zelfs een eigen moestuin.

Komt u een keer een kijkje nemen?

U vindt ons precies tussen drie scholen: Het Pluspunt, De Stelberg en De Kleine Prins. Er zijn parkeerplaatsen voor de deur. En het is twee minuten lopen naar bushalte Klapwiek. Bij deze halte stopt bus 36.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 558971477

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:45 - 12:45
Dinsdag
08:45 - 12:45
Woensdag
08:45 - 12:45
Donderdag
08:45 - 12:45
Vrijdag
08:45 - 12:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 266 87 50

Adres

Marie van Eijsden-Vinkstraat 430
3066 HG Rotterdam
Prinsenland
  • Avatar

    Roshenny Finies

    Locatiemanager