Kinderopvang

Peuteropvang Sterresteen

Peuteropvang Sterresteen in Rotterdam Vreewijk

Introductie

Welkom bij Peuteropvang Sterresteen Fichtestraat, een betoverende plek waar spelen en leren samenkomen in het hart van Rotterdam-Zuid. Onze locatie, gelegen aan de Fichtestraat nummer 7, straalt warmte en gezelligheid uit. Je kind gaat hier een geweldige tijd beleven.

Een heerlijke plek

Je vindt ons in het sfeervolle oude kleutergebouw van Basisschool De Mare. We hebben drie prachtige, ruime lokalen die speciaal zijn ingericht volgens de Montessori-filosofie. In deze prikkelende omgeving staan creativiteit en spel centraal. We hebben een eigen speellokaal met zandtafels en diverse speelhoeken.

Lekker naar buiten

Als het weer het een beetje toelaat, zijn we buiten te vinden. Daar is er voor de kinderen een waar speelparadijs met een zandbak, klauter- en speeltoestellen en tal van natuurlijke elementen. In de tuin staan appel- en perenbomen. Kinderen worden gestimuleerd om op ontdekking te gaan. De buitenomgeving is echt een verlengstuk van de klaslokalen, waar kinderen leren en spelen in harmonie met de natuur.

We vinden het leuk om bijzondere dingen te doen. Denk bijvoorbeeld aan Sint- en kerstmarkten. En speciale activiteiten zoals appels plukken en het maken van appeltaart of appelmoes. Kinderboekenweek is bij ons ook een feest.

Een fijne overstap

Als je kind straks 4 wordt, is het alweer tijd voor de basisschool. Wij werken nauw samen met [Montessorischool De Mare](https://obsdemare.nl/). Maar ook als jullie voor een andere school kiezen, zorgen wij voor een uitgebreide overdracht. Zo weten jullie precies wat jullie van de school kunnen verwachten, en andersom. Dat maakt de stap zo klein en fijn mogelijk.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leiden we je graag rond..

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 273882958

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:20 - 15:15
Dinsdag
08:20 - 15:15
Woensdag
08:20 - 15:15
Donderdag
08:20 - 15:15
Vrijdag
08:20 - 15:15
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 13 37 74 41

Adres

Grift 42
3075 SB Rotterdam
Vreewijk
  • Avatar

    Kika Kruijff

    Locatiemanager