Kinderopvang

Peuteropvang Sterresteen

Peuteropvang Sterresteen in Rotterdam Vreewijk

Introductie

Ontdekken en ontwikkelen op eigen tempo

“Help mij het zelf te doen.” Een belangrijke lijfspreuk van Maria Montessori, grondlegger van het gelijknamige onderwijs. Deze visie is ook op peuteropvang Sterresteen in de wijk Vreewijk een belangrijk uitgangspunt. Peuters willen van nature graag ontdekken. Dit doet ieder kind op een eigen manier en op eigen tempo. En dat kan in een veilige omgeving bij peuteropvang Sterresteen.

Binnen en buiten

Peuters ontdekken bij peuteropvang Sterresteen de wereld aan de hand van specifiek Montessori-materiaal. In de lage kasten staan diverse werkjes met levensechte materialen. Er is een huishoek, leeshoek en een bouwhoek. De peuters kunnen volop knutselen in de creahoek. Bovendien grenst de groep aan een grote, groene buitenruimte. Genoeg plek dus om lekker te spelen. Binnen én buiten.

Voorschoolse Educatie (VE)

Bij peuteropvang Sterresteen werken we met een Voorschoolse Educatiemethode. Hiermee geven wij extra aandacht aan de taal- en rekenontwikkeling van de peuters. Er is ook extra aandacht voor de sociaal-emotionele ontwikkeling en motoriek van de kinderen. We werken in kleine groepjes en volgen de ontwikkeling van uw kind via het kindvolgsysteem KIJK!. Heeft uw peuter behoefte aan extra uitdaging of ondersteuning? Dan zorgen wij daarvoor.

Samenwerking

Peuteropvang Sterresteen werkt nauw samen met Openbare Montessorischool De Mare en buitenschoolse opvang Opaal. De BSO is ook van Gro-up. Handig als uw kind straks overstapt naar de BSO. Samen met onze pedagogisch medewerkers en de leerkrachten van groep 1 en 2 zorgt Sterresteen we voor een doorgaande ontwikkelingslijn van de peuteropvang naar de basisschool en BSO. Alles in een veilige, vertrouwde en herkenbare omgeving.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 273882958

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:20 - 15:15
Dinsdag
08:20 - 15:15
Woensdag
08:20 - 15:15
Donderdag
08:20 - 15:15
Vrijdag
08:20 - 15:15
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 13 37 74 41

Adres

Grift 42
3075 SB Rotterdam
Vreewijk
  • Avatar

    Rachel Bekker

    Locatiemanager