Kinderopvang

Peuteropvang Stolwijk

Peuteropvang Stolwijk in Stolwijk

Introductie

Opstap voor de basisschool

Peuteropvang Stolwijk is een belangrijke stap voor uw peuter om de overgang naar de basisschool makkelijker te maken. De Nederlandse taal is hierbij erg belangrijk. Wij vergroten de woordenschat. Maar ze leren ook de verschillen in vormen, kleuren, cijfers en letters. Spelen en leren gaan hand in hand bij peuteropvang Stolwijk. We werken hierbij met thema’s. Praktisch en overzichtelijk. De thema’s sluiten aan bij de belevingswereld van uw kind. Zo bereiden wij uw peuter spelenderwijs voor op school.

Extra aandacht voor taal bij peuteropvang Stolwijk

Wij werken met een Voor- en Vroegschools Educatieprogramma (VVE). Hiermee stimuleren we de taalontwikkeling en vergroten we de sociale vaardigheden. We werken hierbij met thema’s. Praktisch en overzichtelijk. Bij elke nieuw thema krijgt u een themabrief gemaild. Zo bent u op de hoogte van onze thema’s. En kunt u thuis met uw peuter aan de slag met de nieuwe woorden, liedjes en boekjes.

Samenwerking

Als uw kind 4 jaar wordt, gaat het naar de basisschool. Een goede overdacht is dan extra belangrijk. Wij zorgen daarvoor. Onze deskundige pedagogisch medewerkers vullen hiervoor het formulier ‘welbevinden’ in. Dat wordt eerst met u besproken. Na uw toestemming wordt dit doorgestuurd naar de school van uw keuze. De kinderen gaan met de pedagogisch medewerkers regelmatig op bezoek bij de kleuters. Andersom komen de kleuters ook wel eens bij ons spelen. Ook buiten op het plein spelen we regelmatig samen met de kleuters.
We werken samen met basisscholen Oranje Nassau en De Sterrenboom, buitenschoolse opvang Stolwijk, logogpedist Liselore Mesker en het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) .

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 318257488

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 12:30
Dinsdag
08:30 - 12:30
Woensdag
08:30 - 12:30
Donderdag
08:30 - 12:30
Vrijdag
08:30 - 12:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

018 234 17 20

Adres

Bilwijkerweg 6c
2821 SB Stolwijk
Stolwijk
  • Avatar

    Silvana Schouten

    Locatiemanager