Kinderopvang

Peuteropvang 't Zand

Peuteropvang Het Zand in Utrecht Leidsche Rijn

Introductie

Welkom op onze mooie peuteropvang 't Zand in Utrecht Leidsche Rijn. Hier vind je een mooie afspiegeling van onze multiculturele wijk. Je kind gaat hier een geweldige tijd beleven en wordt al spelend voorbereid op de basisschool.

Peuteropvang 't Zand is een ideaal opstapje

We werken op Peuteropvang 't Zand met voorschoolse educatie. Dat betekent eigenlijk dat je kind voordat het naar groep 1 gaat bij ons naar groep 0 gaat. We besteden veel aandacht aan de Nederlandse taal en aan andere zaken die essentieel zijn voor een goede start op de basisschool. Zo verkleinen we de kans op een leerachterstand en maken we de overstap zo klein en fijn mogelijk.

We focussen veel op zelfredzaamheid: zelf je jas aan doen, zelf je boterham smeren en zelf keuzes maken. En je kind eigent zich hier ook allerlei sociale vaardigheden toe. We leren luisteren naar elkaar, samen spelen, opruimen en vooral samen plezier hebben.

Een heerlijke plek

In ons fijne gebouw in Leidsche Rijn hebben we verschillende leuke hoeken: een huishoek, een atelier, een bouwhoek en een leeshoek. In de huishoek liggen echte materialen uit het dagelijkse leven, zoals bekers en borden of telefoons en computers. In het atelier kunnen de kinderen zelf knutselspullen pakken en aan de slag gaan.

In de leeshoek, wat ook de kring is, kan je kind zich even terugtrekken om een boekje te lezen of om voorgelezen te worden door een van de pedagogisch medewerkers. En in de bouwhoek kunnen de kinderen los met echt bouwmateriaal of met de duplo en de lego. De kinderen ruimen hun spullen zelf weer op, zo voelen ze zich echt verantwoordelijk voor de groepsruimte. Kortom, het is bij ons op de groep het echte leven, maar dan in een peuterjasje.

Goede samenwerkingen

We zitten met onze locatie in Brede School Het Zand. We werken nauw samen met OBS Het Zand en Montessori Arcade. En omdat we zo centraal in de wijk zitten, hebben we met nog veel meer basisscholen goede contacten. Dat is superfijn voor ons en voor jullie. Het maakt het makkelijker om straks te adviseren over de ideale basisschool voor je kind.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 243576109

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 13:50
Dinsdag
08:30 - 13:50
Woensdag
08:30 - 13:50
Donderdag
08:30 - 13:50
Vrijdag
08:30 - 13:50
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 13 13 80 77

Adres

Pauwoogvlinder 20
3544 DB Utrecht
Leidsche Rijn
  • Avatar

    Cornelie van der Wouden

    locatiemanager