Kinderopvang

Peuteropvang Toermalijn

Peuteropvang Toermalijn in Rotterdam Centrum

Introductie

Leren door te spelen

Peuteropvang Toermalijn is een veilige en gezellige omgeving waar kinderen tussen de 2 en 4 jaar volop kunnen spelen. Jonge kinderen leren door te spelen. Dit is goed voor hun ontwikkeling en erg leuk! Spelenderwijs leren ze met elkaar omgaan. Ook worden ze gestimuleerd in alle ontwikkelingsgebieden. Dit maakt de stap naar groep 1 op de basisschool veel makkelijker.

Peuteropvang met Voor- en Vroegschoolse Educatie

Peuteropvang Toermalijn is samen met peuteropvang Aquamarijn gevestigd in kindercentrum Norlandia. Toermalijn werkt vooral samen met basisschool Het Landje maar ook met de andere scholen in het centrum. Wij zijn een VVE-peuteropvanglocatie (Voor- en Vroegschoolse Educatie) en werken met de voorschoolsemethode Uk & Puk. Deze methode stimuleert de ontwikkeling van jonge kinderen en bereidt hen voor op de basisschool. De taalontwikkeling staat daarbij voorop. De ontwikkeling van de taalvaardigheid hangt nauw samen met de ontwikkeling op andere terreinen. Er wordt daarom ook aandacht besteed aan beginnend rekenen en sociale vaardigheden. Dit gebeurt allemaal spelenderwijs.

Inrichting afgestemd op peuters

De locatie is ingericht met laag meubilair zodat de peuters zelfstandig kunnen spelen en overal zelf bij kunnen. De ruimte is ingedeeld in allerlei speelhoeken, zoals een huishoek, een leeshoek en een bouwhoek. Zodat de verschillende ontwikkelgebieden gestimuleerd kunnen worden door spel. De peuters maken gebruik van het grote balkon naast de groepsruimte en de grote prachtige buitenruimte van kindercentrum Norlandia.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 245292470

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 13:50
Dinsdag
08:30 - 13:50
Woensdag
8:30 - 11:30
Donderdag
08:30 - 13:50
Vrijdag
08:30 - 13:50
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 22 09 17 18

Adres

Eendrachtsstraat 151
3012 XK Rotterdam
Centrum
  • Avatar

    Rachel Bekker

    Locatiemanager