Kinderopvang

Peuteropvang Toermalijn

Peuteropvang Toermalijn in Rotterdam Centrum

Introductie

Welkom op Peuteropvang Toermalijn. Je vindt ons in het centrum van Rotterdam, in de buurt van twee basisscholen. We zijn er trots op dat we een omgeving bieden waar kinderen van diverse achtergronden samenkomen en waar zij spelenderwijs allerlei vaardigheden ontwikkelen, waaronder het begrijpen en spreken van de Nederlandse taal. Je kind beleeft hier een leuke en leerzame tijd aan de hand van de boeiende thema’s.

Peuteropvang Toermalijn is een hele fijne plek

De kinderen genieten elke dag volop van onze heerlijke plek. Peuteropvang Toermalijn beschikt over een uitnodigende binnenruimte, verdeeld in verschillende hoeken. Uitdagend materiaal ligt op ooghoogte van de kinderen, zodat ze het zelf kunnen ontdekken en ermee aan de slag kunnen. Onze pedagogisch medewerkers observeren en registreren de ontwikkeling van je peuter. Zij bespreken alle belangrijke informatie twee keer per jaar uitgebreid met jou. Maar tussendoor, als je je kind komt brengen en halen, houden we je natuurlijk ook op de hoogte van alle stapjes die je kind zet.

Lekker naar buiten

Niet alleen binnen is het fijn, ook buiten hebben we volop plek om te spelen. De ruime buitenspeelplaats biedt allerlei mogelijkheden. Er zijn onder andere schommels, een heuvel, een glijbaan, een houten huisje, driewielers, steppen, voetballen en stoepkrijt. Al dat buiten spelen bevordert de motorische vaardigheden en de interactie met andere kinderen. Het is zo mooi om eerste vriendschappen te zien ontstaan.

Passende thema’s

Bij Toermalijn maken we gebruik van het Voorschoolse Educatie-programma Uk en Puk. Dat is speciaal ontwikkeld om de ontwikkeling van jonge kinderen te ondersteunen en hen voor te bereiden op de basisschool. Binnen het programma behandelen we allerlei thema’s die passen bij de wereld van je kind, zoals ‘Wat heb jij aan vandaag?’, ‘Eet smakelijk!’ en ‘Dit ben ik!’.

We betrekken je erbij

Ouderbetrokkenheid is voor ons van groot belang. We bieden themawoordkaarten aan, zodat je thuis met je peuter kunt oefenen. Daarnaast nodigen we je uit voor speciale gelegenheden als brunches tijdens feestdagen en de jaarafsluiting. We organiseren ook uitstapjes naar de kinderboerderij en koffieochtenden waar je met andere ouders in gesprek kunt om ervaringen te delen.

Bijzondere activiteiten

We organiseren en doen mee aan allerlei leuke activiteiten, zoals de Kinderboekenweek en bezoekjes aan de Eendrachtstuin. Daar zijn we betrokken bij herfstactiviteiten en organiseren we picknicks van de lente tot september. Zo krijgen de kinderen meer verbondenheid met de natuur.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 245292470

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 13:50
Dinsdag
08:30 - 13:50
Woensdag
8:30 - 11:30
Donderdag
08:30 - 13:50
Vrijdag
08:30 - 13:50
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 22 09 17 18

Adres

Eendrachtsstraat 151
3012 XK Rotterdam
Centrum
  • Avatar

    Rachel Bekker

    Locatiemanager