Kinderopvang

Peuteropvang Toverburcht

Peuteropvang Toverburcht in Capelle aan den IJssel Fascinatio

Introductie

Binnen en buiten spelen

Werken met verschillende thema’s, ruime keus in speelgoed, activiteiten voor elke leeftijd en samenspel met leeftijdsgenootjes. Iedere dag is een feestje bij peuteropvang Toverburcht. Dagelijks spelen we buiten in onze veilige, overzichtelijke patio. De kinderen spelen in de zandbak, fietsen, sjouwen, enzovoorts. Genoeg te beleven.

Maak kennis met Puk

Kent u Puk al? Binnenkort is hij de beste vriend van uw ondernemende peuter. Puk is de pop die alle activiteiten met de kinderen meedoet en alles durft. Puk helpt kinderen de wereld te ontdekken en te begrijpen. Vanuit het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)-thema Uk en Puk bereiden wij uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Thema’s als ‘Welkom Puk’, ‘Ziek zijn’ en ‘Ik en mijn familie’ sluiten aan bij de belevingswereld van uw kind. De Nederlandse taal is hierbij erg belangrijk. Maar ook het leren van vormen, kleuren, cijfers en letters. Spelen en leren gaan hand in hand bij peuteropvang Toverburcht. Alle activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd en de ontwikkeling van uw peuter. En wij dagen u ook uit om mee te doen!

Alles onder één dak

We delen het gebouw met de basisscholen van Fascinatio; De Vijfster, De Ontmoeting en De Wonderwind. Uw kind is tot zijn twaalfde in dezelfde veilige, vertrouwde omgeving. Want als uw kind naar school gaat, kan hij/zij naar de buitenschoolse opvang (BSO) van Toverburcht. De BSO-ruimte grenst aan de peutergroepen en is voor uw peuter bekend terrein. Zij gaan er vanaf 3,5 jaar al regelmatig kijken en spelen.

Overdracht naar de basisschool

Als uw kind 4 jaar wordt, gaat het naar de basisschool. Een goede overdacht is dan extra belangrijk. Wij zorgen daarvoor. Onze deskundige pedagogisch medewerkers vullen hiervoor het KIJK! overdrachtsformulier in. Wij bespreken dit eerst met u en sturen het daarna op naar de school van uw keuze.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 105747270

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 202 25 14

Adres

Solisplein 19
2909 SC Capelle aan den IJssel
Fascinatio
  • Avatar

    Carola van Herk

    Locatiemanager