Kinderopvang

Peuteropvang Voorn

Peuteropvang Voorn in Utrecht Leidsche Rijn

Introductie

Welkom bij Peuteropvang Voorn in Utrecht Leidsche Rijn. Bij ons gaat je kind een leuke en leerzame tijd beleven. Onze groep weerspiegelt prachtig de diversiteit van de wijk. Kinderen en ouders leren hier heel veel van elkaar.

Peuteropvang Voorn is een ideale opstap

Wij zorgen voor de perfecte voorbereiding op de basisschool door middel van voorschoolse educatie. Kinderen leren hier spelenderwijs, aan de hand van thema's die aansluiten bij hun leeftijd en belevingswereld. We besteden daarbij veel aandacht aan het leren van de Nederlandse taal, met respect voor de thuistaal.

We besteden ook veel aandacht aan zelfredzaamheid. Hier leren de kinderen zelf hun jas aan te trekken, hun boterham te smeren en zelf keuzes te maken. Sociale vaardigheden zijn essentieel in een groep, onze peutergroep biedt een geweldige omgeving om deze vaardigheden te oefenen. Samen spelen, naar elkaar luisteren, samen opruimen, en vooral samen plezier hebben staan centraal.

Leuke speelhoeken

Het gebouw van Peuteropvang Voorn is fijn, omdat het is uitgerust met verschillende leuke hoeken, zoals een huishoek, bouwhoek, leeshoek en een atelier. Hier kunnen de kinderen zich heerlijk vermaken. In de huishoek liggen echte materialen uit het dagelijkse leven, zoals bekers en borden, telefoons en computers. In het atelier kunnen ze zelf knutselspullen pakken en creatief aan de slag gaan. De bouwhoek biedt de mogelijkheid om met echt bouwmateriaal te spelen of met duplo en lego. Onze kinderen leren zelf hun spullen op te ruimen, wat ze een gevoel van verantwoordelijkheid geeft.

Buiten kunnen de kinderen ook naar hartenlust spelen. We hebben een mooi plein waar ze kunnen rennen en fietsen of lekker verstoppertje kunnen spelen. Het plein is afgeschermd, dus hoe goed ze hun best ook doen met verstoppertje, uiteindelijk vinden we ze altijd weer terug.

Op stap in Leidsche Rijn

We gaan ook graag op ontdekkingstocht. Bijvoorbeeld naar de bibliotheek of een uitstapje dat past bij het thema, zoals een bezoek aan de trein tijdens het thema Verkeer. We nemen deel aan evenementen zoals De Dag van Natuur en Cultuur en de Kinderboekenweek. En natuurlijk genieten we ook van de speeltuinen in de buurt. Daarnaast organiseren we bijzondere activiteiten zoals PeuterGym, leuke workshops en een bezoek aan het theater.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond..

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 217610699

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:40 - 14:00
Dinsdag
08:40 - 14:00
Woensdag
08:40 - 14:00
Donderdag
08:40 - 14:00
Vrijdag
08:40 - 14:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 13 13 57 92

Adres

Akkrumerraklaan 131
3544 TT Utrecht
Leidsche Rijn
  • Avatar

    Cornelie van der Wouden

    locatiemanager