Kinderopvang

Peuteropvang Voorn

Peuteropvang Voorn in Utrecht Leidsche Rijn

Introductie

Peuteropvang Voorn is gevestigd in Kindercluster Voorn in Langerak, Leidsche Rijn. Ons lokaal is gezellig ingericht: uw peuter kan zich hier helemaal uitleven in de huishoek, leeshoek, bouwhoek of het atelier. Speelt uw peuter graag buiten? Ook dat is mogelijk bij Voorn. We spelen buiten op een mooi en uitdagend plein. En voor speciale, feestelijke activiteiten gaan we naar de bouwspeeltuin in de buurt.

Voorschoolse Educatie (VE)

Bij peuteropvang Voorn bereiden we uw kind voor op de basisschool. Dat doen we met het VE-programma Kaleidoscoop. Een speciaal programma dat erop gericht is de ontwikkeling van kinderen tussen de 2,5 en 4 jaar te volgen en te stimuleren. Onze pedagogisch medewerkers zijn hier speciaal voor opgeleid en kijken naar wat kinderen met een (dreigende) ontwikkelingsachterstand ondernemen en interessant vinden. We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van de Nederlandse taal van kinderen. Via spel sluiten de pedagogisch medewerkers aan bij de belevingswereld van de peuters.

KIJK!

Bij peuteropvang Voorn werken we met gemengde groepen. Dit betekent dat kinderen met én zonder doelgroepindicatie samen in een groep zitten. Het hele jaar door wordt er gekeken naar de kinderen en worden er anekdotes geschreven. Twee keer per jaar wordt KIJK! ingevuld. Dat is een kindvolgsysteem om de ontwikkeling van de kinderen te observeren, registreren en te stimuleren. Deze uitkomsten worden met u besproken en bij zorg wordt er natuurlijk samen met u een plan gemaakt.

Eropuit!

Natuurlijk gaan we er ook graag op uit! Het liefst doen we dat samen met de ouders. Zo gaan we naar de bouwspeeltuin of de bosspeeltuin. Maar we gaan ook graag naar de bibliotheek of het museum.

In verband met drukte tijdens het haal- en brengmoment, adviseren we u om op de fiets te komen.
Peuteropvang Voorn werkt samen met Basisschool De Boomgaard en De Achtbaan.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 217610699

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:40 - 14:00
Dinsdag
08:40 - 14:00
Woensdag
08:40 - 14:00
Donderdag
08:40 - 14:00
Vrijdag
08:40 - 14:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 13 13 57 92

Adres

Akkrumerraklaan 131
3544 TT Utrecht
Leidsche Rijn
  • Avatar

    Mirjam de Boode

    Locatiemanager