Kinderopvang

Peuteropvang Wollepluis

Peuteropvang Wollepluis in Rotterdam Oosterflank

Introductie

Driemaal raden waar uw kind het eerste op afrent … het enorme houten vliegtuig dat in de ruimte staat. Een dag bij peuteropvang Wollepluis begint vaak met dat ritueel. Nog even zwaaien naar mama of papa en uw kind vliegt weg.

Zelfstandigheid en zelfredzaamheid bij peuteropvang Wollepluis

We stimuleren zelfstandigheid. Dus een kind mag bij ons zelf een spelletje uit de kast pakken of potloden om te kleuren. Bijna alle spellen en knutselspullen staan in open kasten waar ze zelf bij kunnen. Kinderen vinden het ontzettend fijn om zoveel vrijheid te krijgen.

Spelen en leren gaan hand in hand

We doen ook veel gezamenlijke activiteiten. Door samen te spelen met andere kinderen leert uw kind allerlei sociale vaardigheden. Speelgoed delen, aardig en behulpzaam zijn voor anderen, voor jezelf opkomen en vooral plezier maken met elkaar.

Zoveel mogelijk zelf doen bij peuteropvang Wolepluis

Binnen een veilige omgeving mogen de peuters bij ons kiezen waarmee ze willen spelen. Zo leren ze zelf beslissingen te nemen en te ontdekken. Die zelfstandigheid vinden ze geweldig. Zelf bepalen of ze gaan knutselen, tekenen of bouwen. Eigenhandig een spel uit de kast pakken én weer opruimen, ook heel leuk. Hun zelfvertrouwen en zelfredzaamheid neemt hierdoor toe.

Een goede basis krijgen voor de basisschool

De meeste kinderen die bij ons komen, gaan naar basisschool De Pionier. De overgang is voor hen makkelijker geworden, omdat ze al gewend zijn aan een dagritme en het functioneren in een groep. Bovendien hebben ze ongemerkt een flinke woordenschat meegekregen en geoefend met de kleuren en seizoenen. Dankzij onze nauwe samenwerking met deze school kunnen we uw kind goed overdragen.

We geven u graag een rondleiding

U kunt dan al uw vragen aan de pedagogisch medewerker stellen. Maak gerust een afspraak en neem uw peuter gelijk mee. Dan kan die alvast een uurtje meespelen.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 225827475

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:00 - 15:30
Dinsdag
08:00 - 15:30
Woensdag
08:00 - 12:00
Donderdag
08:00 - 15:30
Vrijdag
08:00 - 15:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 420 25 57

Adres

Tyruspad 30
3067 MK Rotterdam
Oosterflank
  • Avatar

    Agnes de Groot

    Locatiemanager