Kinderopvang

Peuteropvang Wonderland

Peuteropvang Wonderland in Capelle aan den IJssel Middelwatering

Introductie

Peuteropvang Wonderland maakt het bijzonder voor uw peuter

Werken met verschillende thema’s, ruime keus in speelgoed, activiteiten voor elke leeftijd en samenspel met leeftijdsgenootjes. Iedere dag is anders bij peuteropvang Wonderland. Dagelijks spelen we op het schoolplein waar we door een natuurlijke afscheiding een eigen ruimte hebben. De kinderen spelen in de zandbak, fietsen, sjouwen, enzovoorts. Af en toe maken we samen met ouders, opa’s en oma’s een uitstapje naar de kinderboerderij. Vrolijke, blije gezichtjes. Verwondering. Het is een bijzondere belevenis voor de kinderen. Hoe leuk is het om dat te delen met de familie.

Maak kennis met Puk

Kent u Puk al? Binnenkort is hij de beste vriend van uw ondernemende peuter. Puk is de pop die alle activiteiten met de kinderen meedoet en alles durft. Puk helpt kinderen de wereld te ontdekken en te begrijpen. Vanuit het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)-thema Uk en Puk bereiden wij uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Thema’s als ‘Welkom Puk’, ‘Ziek zijn’ en ‘Ik en mijn familie’ sluiten aan bij de belevingswereld van uw kind. De Nederlandse taal is hierbij erg belangrijk. Maar ook het leren van vormen, kleuren, cijfers en letters. Spelen en leren gaan hand in hand bij peuteropvang Wonderland. Alle activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling van uw peuter. Na afloop van ieder thema nodigen wij u uit op de groep om met ons mee te doen.

Samenwerking scholen

Als uw kind 4 jaar wordt, gaat het naar de basisschool. Een goede overdacht is dan extra belangrijk. Wij zorgen daarvoor. Onze deskundige pedagogisch medewerkers vullen hiervoor het overdrachtsformulier in. Wij bespreken dit eerst met u en sturen het daarna op naar de school van uw keuze.
Wij werken nauw samen met de Montessorischool Capelle. Dit houdt bijvoorbeeld in dat wij, naast onze eigen pedagogische visie, de Montessori-visie hebben verwerkt in de inrichting en ons dagelijks handelen.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 323110447

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 12:30
Dinsdag
08:30 - 12:30
Woensdag
08:30 - 12:30
Donderdag
08:30 - 12:30
Vrijdag
08:30 - 12:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 52 54 87 17

Adres

Lijstersingel 22
2902 JD Capelle aan den IJssel
  • Avatar

    Jolene Konijnenburg

    Locatiemanager