Kinderopvang

Peuteropvang Robijn

Peuteropvang in Rotterdam Beverwaard

Introductie

Uw peuter op ontdekkingstocht

Peuters zijn nieuwsgierig. Ze worden snel zelfstandiger en spelen graag met leeftijdsgenootjes. Bij peuteropvang Toverdoos de Witte Werf krijgt uw peuter de kans om op onderzoek uit te gaan. Hij/zij kan grenzen opzoeken en ervaringen opdoen. Onze binnenruimte is ingericht met laag meubilair zodat de peuters zelfstandig kunnen spelen en zelf de materialen kunnen pakken. Samen met vriendjes en vriendinnetjes leren én groeien. Samen met u zorgen we ervoor dat uw peuter zich stap voor stap ontwikkelt tot een kind dat straks klaar is voor de basisschool.

Uw peuter leert samen met onze Puk

Wanneer uw peuter bij ons komt spelen, maakt hij of zij al heel snel een nieuw vriendje, Puk. Puk is een pop en maakt allerlei herkenbare, gewone, leuke en ook spannende dingen mee. Puk leert uw peuter spelenderwijs een heleboel. De peuters leren begrippen als groot en klein, lang en kort tijdens het thema ‘Reuzen en Kabouters’. Maar ook leren ze over ziek zijn, gezonde voeding en mogen ze Puk beter maken met pleisters en verbandjes. Al zingend leert uw zoon of dochter tellen en hoeveel kinderen er op een dag zijn.

Jonge kinderen leren door te spelen. Dit is goed voor hun ontwikkeling en vooral erg leuk! Spelenderwijs leren ze met elkaar omgaan. Ook worden ze gestimuleerd in alle ontwikkelingsgebieden. Dit maakt de stap naar groep 1 op de basisschool veel makkelijker.

Samenwerking met school

Peuteropvang Toverdoos de Witte Werf is gevestigd in basisschool de Barkentijn aan de Haerestraat in de wijk Beverwaard. Wij zijn een VE-peuteropvang (Voorschoolse Educatie) waar gediplomeerde pedagogisch medewerkers klaarstaan voor uw ondernemende peuter. We maken gebruik van de schoolbibliotheek, waar kinderen voorgelezen worden en een boekje kunnen uitkiezen. Door samenwerking met de kleuterleerkrachten is er sprake van een doorgaande lijn naar de basisschool.

Meer informatie

EUR 8,50

bruto per uur*

*Dit is een geschat tarief gebaseerd op het gemiddelde van deze locatie.

LRK 460018255

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:15 - 15:45
Dinsdag
08:15 - 15:45
Woensdag
08:15 - 12:15
Donderdag
08:15 - 15:45
Vrijdag
08:15 - 15:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
010 483 28 00

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Adres

De Haerestraat 17-19
3077 HD Rotterdam
Beverwaard

Dit is ons team

Heb je een van ons nodig? Bel of app!