Kinderopvang

Peuteropvang Toverspiegel

Peuteropvang Toverspiegel in Den Haag Wateringse Veld

Introductie

Peuteropvang Toverspiegel in Wateringse Veld is er voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Onze peuteropvang is meer dan alleen opvang. Kinderen spelen en maken plezier met andere kinderen. En dat is ontzettend goed voor hun ontwikkeling. Al spelend besteden we aandacht aan taal en rekenen. Zo krijgt je kind het juiste opstapje naar de basisschool.

Huiselijk Peuteropvang Toverspiegel

Hoe ziet Peuteropvang Toverspiegel eruit? Huiselijk. Dat komt door de uitstraling. Maar ook doordat alles op kinderhoogte staat en ligt. Je peuter kan dus zelf het speelgoed pakken. Want dat moet een kind ook leren, toch? Met onder andere een bouwhoek en een poppenhoek is er voor iedereen wat te doen.

Fijn zo’n mooi binnenruimte. Toch zijn we nog liever buiten. Want niets is lekkerder dan spelen in de frisse lucht. Dus vind je in onze tuin van alles. Van fietsen tot een modderkeuken en van een zandbak tot een moestuin. Je kind kan op ontdekkingstocht. Veilig en wel. Want de tuin is helemaal afgesloten.

Piramide

Als je kind in de toverspiegel kijkt, ziet het een goede start op de basisschool. Want voor een 2,5-jarige lijkt dat misschien ver weg. Maar jong geleerd is oud gedaan. Daarom werken we met het Voorschools Educatieprogramma (VE) Piramide. Aan de hand van verschillende thema’s en door te zingen, knutselen, en voorgelezen te worden, leert je kind daardoor alle basisvaardigheden voor school.

Je vindt Peuteropvang Toverspiegel in hetzelfde gebouw als het gelijknamige kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (BSO). Dus als je wilt vangen we je kind de hele kindertijd op dezelfde plek op.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 628273551

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 12:30
Dinsdag
08:30 - 12:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:30 - 12:30
Vrijdag
08:30 - 12:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

070 312 00 19

Adres

Osloweg 11
2548 VJ Den Haag
  • Avatar

    Mandy Duyvestyn

    Locatiemanager