Kraamzorg Rotterdam nieuwste telg gro-up familie

Shutterstock 4935250

Het voelt als de geboorte van een kind: gro-up gaat 4 april samen met Kraamzorg Rotterdam (waaronder geboortehotel Maasstad, kraamzorghotel Noord, geboortecentrum Sophia, Geboortehotel Haga en KraamzorgNU).

Met het samengaan van gro-up en Kraamzorg Rotterdam e.o. blijven Rotterdam, Den Haag en Delft verzekerd van goede kraamzorg; zowel thuiskraamzorg, kraam- en geboortehotels. En geeft gro-up aan kinderen van al voor de geboorte (-3 maanden genoemd) tot zelfstandigheid de kansen die bij ze passen.

Kun je deze content niet goed zien? Dan heb je waarschijnlijk voor een aantal cookies geen toestemming gegeven. Accepteer de marketingcookies om de content wel te kunnen zien. 

Akkoord

Welkom bij de familie

Kraamzorg Rotterdam is de oudste en grootste kraamzorgorganisatie in Rotterdam en omstreken. gro-up zet zich met kinderopvang, buurtwerk, jeugdhulp en onderwijs in om alle kinderen dezelfde kansen te geven. ‘We gaan voor groei van kinderen binnen gezin en buurt’, zegt Martin van de Ruit, voorzitter van de Raad van Bestuur van gro-up. ‘Kraamzorg is al voor de geboorte betrokken bij het kind en het gezin. Daarom heten we Kraamzorg Rotterdam e.o. graag welkom bij onze familie.’

Krachtige impuls

‘Samen met gro-up kunnen we de goede start van een kind een krachtige impuls in ontwikkeling geven’, zegt Wim Croes, bestuurder a.i. van Kraamzorg Rotterdam. De komende maanden krijgt de fusie vorm. ‘We doorbreken weer een barrière tussen organisaties voor kinderen en gezinnen’, zegt Martin. ‘Ons groeipad omvatte al de handvatten voor kinderen van 0 tot zelfstandigheid. En na deze fusie begint ons groeipad al vanaf -3 maanden.’