Shutterstock 627695981

Kraamzorg Rotterdam

De beste zorg voor ieder gezin in de regio Rotterdam.

Onze kraamverzorgenden in Rotterdam komen al jaren over de vloer van Rotterdamse gezinnen. Vroeger onder de naam Kraamzorg Rotterdam e.o., inmiddels als gro-up kraamzorg. En niet alleen in Rotterdam. Ook in Capelle a/d IJssel, gemeente Zuidplas, Schiedam en Vlaardingen. Door al die ervaring weten we dat elke moeder en elk kind uniek is. Samen gaan we op zoek naar het perfecte kraamzorgtraject voor jullie. Er is van alles mogelijk.

Kraamzorg in onze hotels

Je kunt er bij gro-up kraamzorg ook voor kiezen om je kraamtijd in een geboorte-/kraamzorghotel door te brengen. Daar krijg je een eigen comfortabele kamer met de privacy van een hotelkamer en ontvang je dag en nacht kraamzorg. Elke kamer beschikt over een extra bed, zodat je partner kan blijven slapen. Als je al kinderen hebt die je ’s nacht ook het liefste bij je hebt, geef het dan bij ons aan. Dan kijken we naar de opties.

Voor veel moeders is het ook fijn om de kraamtijd thuis doorbrengen. Wij hebben in elke Rotterdamse wijk een team aan kraamverzorgenden werken die je ondersteunen tijdens deze bijzondere en leuke periode.

Of een combinatie van beide

Je kunt bij gro-up een verblijf in een van onze hotels ook combineren met kraamzorg thuis. Dan breng je de eerste nachten na je bevalling door in GeboorteHotel Maasstad, Geboortecentrum Sophia of KraamzorgHotel Noord, en verzorgen we je daarna thuis. Tijdens je zwangerschap bespreek je je wensen met onze zorgconsulent. Daarna hoef jij er niet meer over na te denken. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld is en dat de overgang van hotel naar thuis perfect verloopt.

Een veilige kraamtijd

Het allerbeste begin voor jou en je kind, daar willen wij voor zorgen. En dat doen we onder andere door bij jullie allebei alle medische controles uit te voeren. Elke dag checken we de temperatuur en het gewicht van je baby. Ook houden we bij of je baby goed slaapt, drinkt, plast, poept en of je kind alert is.

Bij jou controleren we de baarmoederstand en meten we je temperatuur. Ook houden we in de gaten of je niet te veel bloed verliest en controleren we eventuele hechtingen. Je verloskundige is medisch verantwoordelijk tijdens je kraamtijd, dus wij zorgen ervoor dat we alle belangrijke informatie met elkaar delen.

Maak kennis met jouw zorgconsulente

Tijdens je zwangerschap heb je vast veel vragen. Bij gro-up kraamzorg krijg je een eigen zorgconsulent die de hele periode voor je klaarstaat.

Author
Zorgconsulente Rotterdam Noord Muriel

"Elke zwangerschap en situatie is voor iedereen verschillend en uniek en daarom geef ik jou graag een goed advies over je kraamtijd. Na 28 jaar als kraamverzorgende thuis en in een Kraamzorghotel te hebben gewerkt weet ik welke behoeften er zijn in een kraamtijd. Ik hoop je snel aan de telefoon te krijgen of tijdens een huisbezoek te ontmoeten."

Je kinderopvang al geregeld?