1B Shutterstock 1633617583

Versterk je netwerk en eigen kracht om het mooiste uit jezelf te halen

gro-up helpt kinderen, jongeren en gezinnen bij het positief opgroeien en opvoeden

gro-up is er voor kinderen, jongeren en gezinnen die hulp nodig hebben bij het opgroeien en opvoeden. Je kunt in Den Haag, Gouda, Rotterdam en Zoetermeer bij ons terecht voor jeugd- en opvoedhulp.

Jeugdhulp Gruppets
Alles voor
Direct naar

Jeugdhulp in je vertrouwde omgeving

Soms loop je vast en heb je extra hulp nodig om weer vooruit te kunnen. Thuis, op school, met vrienden. Er is misschien iets gebeurd, het gaat al een tijdje niet goed of je zit gewoon niet lekker in je vel. Hoe kunnen wij je helpen? gro-up is er voor kinderen, jongeren en ouders die zorg nodig hebben. Bijvoorbeeld voor kinderen en jongeren met autisme, ADHD, trauma- of hechtingsproblematiek. Maar ook voor kinderen en jongeren zonder een diagnose. We helpen gezinnen hun netwerk zo te versterken dat een kind kan opgroeien in het eigen gezin, in een reguliere opvang, op een gewone school. In je vertrouwde omgeving bieden we zorg en ondersteuning, maar nooit meer dan echt nodig is.

Header Jeugdhulp

Samen aan de slag

gro-up helpt gezinnen in verschillende gebieden in Zuid-Holland en Utrecht om hun kind positief te laten opgroeien. Gezond en veilig opgroeien en ontwikkelen gaat het beste vanuit eigen kracht. Ondersteund door vertrouwde mensen, in de eigen omgeving. We werken volgens drie uitgangspunten: oplossingsgericht werken, systeemgericht werken en positief opvoeden. We weten dat kleine stapjes tot grote veranderingen kunnen leiden. We ondersteunen kinderen, jongeren en ouders om stapjes te zetten. En om oplossingen te vinden die echt werken.

We helpen ook de helpers

Dat hoeven wij, ouders en kinderen niet alleen te doen. We schakelen in overleg met de ouders ook school, kinderopvang, buurtwerk en de GGZ in als dat zinvol en gewenst is. En iedereen die ons het vertrouwen geeft om bij te dragen aan de groei van kinderen en gezinnen. Om kinderen zoveel mogelijk in de eigen omgeving te laten opgroeien, heeft niet alleen het gezin ondersteuning nodig. Ook scholen, kinderopvang en (sport)verenigingen hebben behoefte aan coaching en ondersteuning. Wij helpen die professionals ook.

Jeugdhulp en gro-up

Jeugdhulp is maar één onderdeel van gro-up. gro-up verbindt kraamzorg, kinderopvang, buurtwerk, jeugdhulp en onderwijs. Op die aansluitende terreinen bieden we advies en ondersteuning. We voelen ons verantwoordelijk voor elke stap op het groeipad van een kind. Van zwangerschap tot zelfstandigheid. Onderdeel zijn van gro-up biedt veel voordelen. Wij delen elkaars kennis, ervaring en netwerk. Bovendien zijn veel administratieve taken centraal goed geregeld. Daardoor kunnen wij al onze aandacht richten op jeugdhulp voor jou.