Lokaal Budget voor de wijk in Prins Alexander

Lokaal Budget

Initiatieven in de wijk in Prins Alexander en Hillegersberg-Schiebroek

Lokaal Budget voor Prins Alexander en Hillegersberg Schiebroek

Lokaal Budget is onderdeel van de welzijnsopdracht die gro-up buurtwerk uitvoert in Prins Alexander en Hillegersberg-Schiebroek in opdracht van de gemeente Rotterdam. Het doel is om lokale initiatieven een rol te geven op het gebied van welzijn. Via Lokaal Budget kunnen organisaties in de wijk en wijkbewoners een projectplan indienen van minimaal 5.000 euro dat te maken heeft met welzijn.

Je kan Lokaal Budget voor 2024 doorlopend aanvragen. De selectiecommissie komt vier keer in het jaar bijeen (maart, juni, september en december) en beoordeelt dan de aanvragen. Per ronde heeft de commissie 14 dagen de tijd om tot een besluit te komen.

Welk idee heb jij voor jouw wijk of buurt?

Samen met je buurtgenoten ken jij de wijk. Misschien hebben jullie dromen over hoe de wijk socialer, creatiever of veiliger zou kunnen worden. gro-up buurtwerk helpt om deze idee├źn uit te voeren. Wij ondersteunen met budget, bij het uitwerken van een plan en brengen mensen en organisaties bij elkaar.

Lokale partners

Right to Cooperate geeft organisaties en bewoners de mogelijkheid om samen te werken. Om zo te werken aan sociale versterking van de wijken in Prins-Alexander. Wil jij als organisatie graag iets betekenen voor de wijk? Wij bieden hulp met de uitvoering hiervan.

Meer informatie?

Voor meer informatie kan je mailen naar buurtverbinders.pa@gro-up.nl.