22 0704 GUB Landingpage Expess Yourself 1920X1080 012

Express Yourself in de Goudse Schouwburg

Express Yourself met dans, muziek en spoken word. gro-up en de Goudse Schouwburg bieden jongeren letterlijk een podium om hun verhaal te delen. En hun talent te laten zien.

Intensive traject

Op 13 november deed een tiental jongeren auditie voor het Intensive traject. Daarin werken ze in 8 weken tijd met een creatief leider, een coach en topdocenten uit de urban scene aan een eigen performance. De eindvoorstelling is te zien op 15 januari in de Goudse Schouwburg.

Shutterstock 2149078559(1)

Terugblik Smaakmakers week

In de herfstvakantie volgden tientallen jongeren Smaakmakers workshops. Zij leerden de skills van grote artiesten en de beste docenten uit de urban scene: Latifah, EMMS en Soundflow van Broederliefde. In dit blog proef je hoe de Smaakmakers workshops waren.

Expressyourself Logo Rij

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.