gro-up jeugd dansen express yourself

Express Yourself

Express Yourself met zang, dans, streetart, productie of dj'en

Express Yourself biedt gratis workshops, inspiratiesessies en masterclasses in dans, muziek en spoken word! Altijd gedroomd van een carrière op het podium óf klaar voor een nieuwe uitdaging?

Waarmee Express jij Yourself?

Dans

Djinti Sullivan bij Express Yourself

Dansworkshop Djinti Sullivan

Each one teach one, een bekend hiphop gezegde. Choreograaf Djinti voert dit door in haar workhops. Veel of weinig ervaring: je gaat met nieuwe skills naar huis!

Maandag 16 oktober 15.00 uur

Rap

KM Bij Express Yourself

Rapinspiratiesessie KM van SFB

Fan van SFB? Wij ook! Speciaal voor jou komt KM naar Gouda om te praten over zijn muziek en carrière. In een intieme setting met ruimte voor al je brandende vragen.

Woensdag 18 oktober 20.00 uur

Producer

Soundflow Bij Express Yourself

Producerworkshop Soundflow

Leer producen van der beatsmaker van Broederliefde, Mula B, Lijpe en Boef. Soundflow komt naar Gouda om jou een spoedcursus 'beats tikken' te geven.

Woensdag 18 oktober 15.00 uur

Streetart

Rasta Bij Express Yourself

Graffitiworkshop Rasta

Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag met een spuitbus. Onder begeleiding van Goudse graffiti legende Rasta. Protip: doe geen nieuwe kleding aan.

Dinsdag 17 oktober 15.00 uur & woensdag 19 oktober 17.00 uur

Zang

Desray Bij Express Yourself

Zangworkshop Desray

Ben jij een geboren zanger(es)? Ontwikkel je talent en sluit aan bij de zangworkshop van Desray. Als je vooral veel plezier hebt in zingen ben je natuurlijk ook welkom.

Dinsdag 17 oktober 19.30 uur

DJ

Edson Cesar Bij Express Yourself

DJ-inspiratiesessie Edson

De DJ van Broederliefde weet precies hoe hij de crowd meekrijgt. Wil je weten hoe het écht is om DJ te zijn? Kom langs en laat je inspireren door Edson Cesar.

Donderdag 19 oktober 15.00 uur

Intensive traject

Je carrière echt een boost geven? Volg dan naast de workshops en inspiratiesessies tijdens de Urban Week ook het Intensive Traject.

Bootcamp & audities

Zie jij jezelf al shinen op een podium? Doe dan in de week van 22 - 29 oktober auditie voor het Intensive traject. Daarin werk je in acht weken tijd met een creatief leider, een coach en topdocenten uit de urban scene aan een eigen performance. En die presenteer je bij de première in januari. Nog nooit iets zelf geschreven of gemaakt? Geen probleem: tijdens de bootcamp staat er een team voor je klaar om de auditie met jou samen voor te bereiden.

'Optreden tijdens het Intensive traject was dé kan van mijn leven'

Fabio

Intensive & performance

Ga je na de auditie door? Dan werk je onder professionele begeleiding van makers, artiesten en docenten in ongeveer acht weken je ideeën uit tot een performance (eindvoorstelling). De premièredag vindt plaats in de tweede week van januari.

Meld je aan voor Express Yourself

Er geldt een maximaal aantal inschrijvingen per sessie. Het gaat op volgorde van inschrijving. Is het maximum bereikt, dan ontvang je een separate mail dat je op de wachtlijst staat. Wees er dus snel bij!

1
Ik meld me aan voor de volgende workshops/inspiratiesessies
Ik meld me aan voor het Intensive Traject
Intensive Traject duurt 8 weken, met een uitvoering in januari.
Toestemming

Over Express Yourself

Met Express Yourself bieden De Goudse Schouwbrug en gro-up buurtwerk jongeren letterlijk een podium om hun verhaal te delen en hun talent te laten zien. Bekende artiesten en dansers geven twee keer per jaar gratis workshops en inspiratiesessies aan jongeren tussen de 14 en 25 jaar.