Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Adventure

BSO Adventure (9 jaar en ouder) in Montfoort

Introductie

Voor de oudste kinderen

Als je kind wat ouder wordt, is de uitdaging nog groter om hen een geweldige tijd te bezorgen na schooltijd. En dát kunnen we bij BSO Adventure! Ook voor deze leeftijdsgroep bedenken wij coole activiteiten. Maar wij niet alleen … wij nodigen je kind van harte uit om zelf met ideeën te komen. Het is tenslotte zijn of haar vrije tijd. En wie kan er nou beter bedenken wat hij of zij wil dan het kind zelf! Daarom hebben we een kinderraad waarbij er over van alles meegedacht wordt bijvoorbeeld ook over de regels. Dat zorgt voor draagvlak en kinderen voelen zich serieus genomen. Samen bedenken we de ene na de andere uitdagende activiteit.

Nog wat jonger?

Kinderen jonger dan 7 jaar zijn van harte welkom op BSO Kabaal. Deze BSO richt zich echt op de wat jongere kinderen. Alle spelmateriaal en activiteiten passen we hierop aan. Als je kind ongeveer 7 a 8 jaar wordt, stroomt hij of zij door naar BSO Adventure.

Fit & Fun

Dagelijks kiest je kind met ons Fit & Fun-programma uit ons enorme aanbod van workshops. Sport & spel, culinair, wetenschap & techniek, dans, muziek & drama, natuur of creatief. Gedurende 6 tot 8 weken (van vakantie tot vakantie) hebben de activiteiten allemaal hetzelfde thema. Avontuurlijk spel vinden we belangrijk. Zo kunnen de kinderen bij ons hun zakmesdiploma halen of leren hoe ze veilig vuur kunnen maken. Of je kind 7 is of 12: er is altijd een passende activiteit.

Iedere vakantie een cool thema

De vakanties bij BSO Adventure zijn een belevenis! Er zijn kook-, sport- en spelactiviteiten. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Met de kinderen van 8 jaar en ouder gaan we regelmatig op uitstapje. Bijvoorbeeld ergens kanoën of naar een klimbos. Laat je kind het zelf beleven!

Samenwerking

BSO Adventure ligt dichtbij de verschillende basisscholen Graaf Jan van Montfoortschool, de Howiblo, de Hobbitstee en de Heeswijckschool. Naast de locatie ligt het hockeyveld van HC Montfoort, waar we vaak te vinden zijn.

Meer informatie

LRK 735227251

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 10 22 46 16

Adres

Bovenkerkweg 16
3417 TA Montfoort
  • Avatar

    Anja Boot

    Locatiemanager