Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Bever

BSO Bever in Dordrecht Oudelandshoek

Introductie

Buitenschoolse opvang Bever

Na een lange, drukke schooldag vindt je kind bij buitenschoolse opvang (BSO) Bever ontspanning. Je kind kan overal spelen: in ons lokaal, in het speciale speellokaal of gewoon lekker op de gang of het buitenterrein.

BSO Bever deelt het gebouw met basisschool De Bever. We halen de kinderen op na schooltijd. Bovendien bieden we voorschoolse opvang aan. Vanaf 7.00 uur zorgen wij voor een gezellig begin van de dag. We werken met twee leeftijdsgroepen: van 4 tot 7 jaar en van 7 tot en met 12 jaar.

Volop keuze bij Fit & Fun

Elke 6 tot 8 weken bieden we nieuwe activiteiten aan, met specifieke thema’s zoals koken, graffiti, kunst, beroepen, wetenschap of techniek. Je kind kiest elke dag zelf een workshop en leert vervolgens al spelend veel vaardigheden. Het spelmateriaal is altijd volledig aangepast op de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen.

De leukste vakanties

Ook in de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten op onze BSO. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een nieuw thema. Bijvoorbeeld ‘leven als een beroemdheid’, ‘licht en donker’ of ‘techniek’. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakantie. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers wordt er van alles georganiseerd. Van speurtochten tot suppen. Dat wordt een belevenis!

Samenwerkingen

We werken samen met basisscholen De Bever en Johan Friso. Op woensdag, vrijdag en in de schoolvakanties voegen we BSO Bever samen met BSO Ratjetoe. Wees niet bang: ook daar mag je kind blijven deelnemen aan het leuke Fit & Fun-programma.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt locatiemanager Silvana je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 249647059

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 82 29 86 96

Adres

Chico Mendesring 188
3315 MB Dordrecht
  • Avatar

    Everine van der Sluijs

    Locatiemanager