Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Dependance Opaal

BSO Opaal Dependance in Rotterdam Vreewijk

Introductie

Het wordt een feestje na schooltijd op Buitenschoolse opvang Opaal Dependance in Rotterdam Vreewijk. Kinderen uit de wijk kunnen hun hart ophalen op deze locatie. Of met de uitjes die we in de vakantie doen. Leuk wordt het sowieso op onze buitenschoolse opvang (BSO)!

Eigen spel op Buitenschoolse opvang Opaal Dependance

Je vindt BSO Opaal Dependance midden in Rotterdam Vreewijk op slechts 7 minuten lopen van basisschool De Mare. Er hangt een huiselijke sfeer en er is veel ruimte om te spelen. Kinderen kunnen hun eigen spel creƫren. Wat gaat je kind doen vandaag: knutselen of een spelletje? Of liever lekker bewegen in onze gymzaal? We hebben een activiteitenprogramma met iedere zes weken een ander thema. Bijvoorbeeld koken en bakken, techniek of natuur. Ook organiseren we vaak een workshop. Je kind kan zelf kiezen of het meedoet aan de activiteiten of liever wil chillen.

Erop uit

Liever nog gaan we naar buiten. Want in de frisse lucht is het nog lekkerder spelen. Graven in de zandbak of het plein rond met het vele buitenspeelmateriaal. Achter BSO Opaal Dependance ligt een park, dus daar maken we dankbaar gebruik van. Of we gaan er verder op uit in Vreewijk. Naar de speeltuin, of pakken het OV naar een ander uitdagend uitje.

Samenwerken in Rotterdam Vreewijk

Onze BSO zit in het hart van de wijk. Niet alleen letterlijk ook figuurlijk, want we werken veel samen in de buurt. We delen het gebouw met Peuteropvang Sterresteen, ook van gro-up. En in de vakantie en op studiedagen voegen we samen met gro-up BSO Opaal. Ook hebben we een speciale band met basisschool De Mare. Net als zij werken we volgens de principes van Montessori. En omdat we zo dichtbij de school zitten, halen we de kinderen daar elke middag op. Lopend of met de bakfiets. Maar ook als je kind op een andere school zit, zijn jullie van harte welkom op BSO Opaal Dependance.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt een van onze medewerkers je graag eens rond.

Meer informatie

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:45 - 18:30
Dinsdag
14:45 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:45 - 18:30
Vrijdag
14:45 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 12 87 87 96

Adres

Fichtestraat 7
3076 RA Rotterdam
IJsselmonde
  • Avatar

    Fleur van Hoeckel

    Locatiemanager