Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Dorp Driemanspolder

BSO Dorp Driemanspolder in Zoetermeer Dorp

Introductie

Wat dacht u van een sportdag? Of een bezoekje aan het museum? Of lekker spetteren in het zwembad? Geen dag is hetzelfde bij KIDSclub Dorp – Driemanspolder. Uw kind kan zijn of haar hart ophalen in onze club. Genoeg te beleven. En voor ieder kind wat wils. Bovendien kiezen de kinderen zelf hoe ze hun vrije tijd doorbrengen. Daarbij letten wij op voldoende ontwikkeling en een afwisselend activiteitenaanbod. Mooi om te zien hoe de kinderen daarvan genieten. Dat levert voor ons het meeste plezier op. Het is haast jammer om weer naar huis te gaan …

Afwisseling houdt de sleur buiten de deur

Uw kind vindt afwisseling belangrijk. Daar spelen we dus graag op in. Zelfs tijdens schoolvakanties. Vakantie is luilekkerland bij KIDSclub Dorp – Driemanspolder. De kinderen kunnen echt vakantie vieren. Los in een speeltuin, paddenstoelen kijken in een donker bos of sportief bezig zijn. Een speurtocht tijdens een leerzame dag over geschiedenis of waterpolo les in het zwembad. Gezellig is het sowieso altijd. Ook met andere KIDSclubs organiseren we gezamenlijke activiteiten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Scholen in het hetzelfde gebouw: prettig vertrouwd

U kent vast De Vijverburgh en De Paulusschool. Beide scholen zitten vlak in de buurt van ons gebouw. Dat is heel vertrouwd voor uw kind. Hoe fijn is het als uw kind de omgeving herkent? De kinderen op de Kidsclub spelen samen met hun school / klasgenootjes. Dat geeft een prettig en veilig gevoel. Bij toestemming van ouders, kunnen kinderen ook hun hart ophalen in het skatepark, deze bevindt zich namelijk vlak naast ons terrein!

KIDSclub Dorp – Driemanspolder is gevestigd in de kantine van korfbalvereniging de Meervogels en is voor kinderen vanaf 9 jaar en ouder. Uw kind heeft zo de ruimte om te spelen, leren en ontdekken. Zijn we binnen uitgespeeld? Dan zoeken we nog meer ruimte op en halen we een frisse neus op het enorme buitenterrein. Allerlei interessante hoeken nodigen uw kind uit om nieuwe dingen te leren.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 763459811

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
14:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 53 37 81 80

Adres

Dr. J.W. Paltelaan 101
2712 PW Zoetermeer
  • Avatar

    Wendy van der Zee

    Locatiemanager