Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Dorp Driemanspolder

BSO Dorp Driemanspolder in Zoetermeer Dorp

Introductie

Welkom bij KIDSclub Dorp Driemanspolder in Zoetermeer. Op deze buitenschoolse opvang (BSO) bieden we je kind na schooltijd en tijdens de vakanties volop uitdaging. Onze opvanglocatie bevindt zich in de ruime kantine van de korfbalvereniging, waar we heel veel mogelijkheden tot onze beschikking hebben.

KIDSclub Dorp Driemanspolder heeft een fijn gebouw

Onze binnenruimte is groot en flexibel in te delen. Er is een gezellige hoek met banken en een tv, waar de kinderen zich kunnen vermaken met een Nintendo Switch op regenachtige dagen. Daarnaast zijn er voldoende tafels en stoelen aanwezig, perfect voor groepsactiviteiten of spelletjes aan tafel. Voor de kinderen is er een aparte kast vol met BSO-materiaal, waar ze zelf hun favoriete speelgoed en spelletjes kunnen pakken.

Heel veel buitenruimte

Wat KIDSclub Dorp Driemanspolder echt uniek maakt, is de fantastische buitenruimte. Zodra je de hekken doorloopt, sta je op een enorm terrein met meerdere grote (kunst)grasvelden, een speeltuin en een terras. Net buiten het hek vind je een skatepark. Er is altijd volop ruimte voor vrij spel en georganiseerde activiteiten. Ongeacht het weer, de kinderen zijn bijna altijd buiten te vinden. Lekker genieten van de frisse lucht en de vrijheid.

De kinderen beslissen

Bij ons staat kinderparticipatie centraal. Samen met de kinderen stellen we een activiteitenprogramma op dat aansluit bij hun interesses en wensen. In de schoolvakanties bieden we een extra leuk en uitdagend activiteitenaanbod aan, waardoor de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. We doen dan mee aan het gro-up brede vakantieprogramma, speciaal ontwikkeld voor de KIDSclubs. We organiseren vaak leuke uitstapjes, waarvoor het belangrijk is dat je kind op de fiets komt. Ouders worden van tevoren op de hoogte gebracht van de activiteiten via het vakantieprogramma.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 763459811

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
14:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 53 37 81 80

Adres

Dr. J.W. Paltelaan 101
2712 PW Zoetermeer
Dorp
  • Avatar

    Wendy van der Zee

    Locatiemanager