Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Fit & Fun Rokkeveen

BSO Fit & Fun Rokkeveen in Zoetermeer Rokkeveen

Introductie

Uw kind is er zo eentje die niet stil kan zitten. Een kind dat het liefst de hele dag rondrent. En wild wordt van een potje voetbal of tafeltennis. Bedenkt u zich eens hoeveel tijd het scheelt als u na uw werk uw kind niet meer naar sportclubs hoeft te brengen. Bij KIDSclub Fit & Fun zorgen we ervoor dat uw kind na school sportief bezig kan zijn.

Opvang in de voetbalkantine van FC Zoetermeer

KIDSClub Fit & Fun Rokkeveen is gevestigd op het terrein van FC Zoetermeer. Een sportieve plek dus! De voetbalkantine van de club is erg sfeervol ingericht. Er is een voetbalspel en een tafeltennistafel. Er zijn computers, gezelschapsspellen en loungekussens om lekker op te chillen. En we hebben een grote keuken die we gebruiken om gezonde tussendoortjes te bereiden. Buiten zijn er picknicktafels waar we in de zomer heerlijk kunnen zitten. En natuurlijk zijn er voetbalvelden en een groot park met een waterplas voor onze buitenactiviteiten.

Uw kind ontwikkelt bij KIDSclub Fit & Fun lichaam én geest

Sport, spel, natuur en goede voeding staat bij ons op nummer één. Maar we hebben ook aandacht voor de ontwikkeling van het brein van uw kind. Daarom nemen we tijd voor puzzels, dammen, opdrachten, quizjes, raadsels en schaken.

De kinderen hebben een stem in de kinderraad

Alle kinderen kiezen per locatie een vertegenwoordiger. Eens per twee maanden komen alle vertegenwoordigers bij elkaar in de kinderraad. Zij bespreken onder leiding van een coördinator de ideeën uit de ideeënbussen. Op deze manier kunnen dingen op de locatie veranderen maar ook in het vakantieprogramma of het voedingsbeleid.

Wij halen de kinderen op

Dit doen we bij basisschool Het Palet, De Saffier, Passe Partout en IKC De Edelsteen. De kinderen komen zelfstandig naar de KIDSclub of fietsen achter ons aan. Zit uw kind niet op één van de scholen die hierboven staan? Uw kind is welkom als hij of zij zelfstandig naar de KIDSclub kan komen.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 289733571

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
14:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

079 346 11 80 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 13 88 60 98

Adres

Scheglaan 11
2718 KZ Zoetermeer
Rokkeveen
  • Vivien-de-Koning-300x300.jpg

    Vivien de Koning

    Locatiemanager