Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Fit & Fun Rokkeveen

BSO in Zoetermeer Rokkeveen

Introductie

Is jouw kind er zo eentje die niet stil kan zitten? Iemand die het liefst de hele dag rondrent en dolblij wordt van een potje voetbal of tafeltennis? Dan is KIDSclub Fit & Fun de ideale plek. Hier maken we die middagen na school zo leuk mogelijk voor kinderen vanaf 9 jaar.

Voldaan naar huis

Onze KIDSclub zit op een sportieve plek: het terrein van FC Zoetermeer. De voetbalkantine van de club is erg sfeervol ingericht. Er is een voetbalspel en een tafeltennistafel. Naast de voetbalvelden is er ook een groot park met een waterplas voor buitenactiviteiten.

Maar sporten is geen must. Als je kind een middagje lekker tot rust wil komen, is dat ook helemaal goed. Er zijn computers, gezelschapsspellen en loungekussens en we hebben een grote keuken om gezonde tussendoortjes te bereiden. Dus wat de activiteit ook is, je kind gaat hoe dan ook voldaan naar huis.

De kinderen hebben een stem

We werken met een kinderraad. Alle kinderen kiezen per locatie een vertegenwoordiger. Eens per twee maanden komen alle vertegenwoordigers samen. Zij bespreken onder leiding van een coördinator de ideeën uit de ideeënbussen. Op deze manier hebben de kinderen invloed op wat er verandert. Bijvoorbeeld op de locatie, in het vakantieprogramma of het voedingsbeleid.

Wij halen de kinderen op

We halen kinderen op bij de basisscholen in de buurt. De kinderen komen zelfstandig naar de KIDSclub of fietsen achter ons aan. Zit je kind niet op een van deze scholen? Als je kind zelfstandig naar de KIDSclub kan komen, staan onze deuren wagenwijd open!

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 289733571

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
14:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 13 88 60 98

Adres

Scheglaan 11
2718 KZ Zoetermeer
  • Avatar

    Vivien de Koning

    Locatiemanager