Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Geelkruid

BSO Geelkruid in Rotterdam Ommoord

Introductie

Op BSO Geelkruid zorgen we ervoor dat de dagen van uw kind nóg leuker zijn. We bedenken in de vakantie een verhaal dat als rode draad door de dagen en weken loopt. We starten bijvoorbeeld in de ‘vertrekhal’. Heeft iedereen zijn paspoort? Vol enthousiasme vertrekken we met elkaar op reis. In ieder land leren we nieuwe dingen. We ontdekken onder andere de Indonesische keuken, de Maori-cultuur en we pakken de Trans Siberië Express door het Transwijkpark.

Meer dan genoeg te doen op BSO Geelkruid

We hebben vier grote ruimtes. Er zijn in iedere ruimte verschillende hoeken ingericht waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Zo is de beautyhoek erg in trek. De gang nodigt de kinderen uit hun fantasie te gebruiken. De ene keer toveren ze hem om tot winkel, de andere keer tot trein of tot zwembad. De kinderen kunnen buitenspelen op ons plein of op het schoolplein van OJBS De Kruidenhoek. Zin in sport? Dan kunnen ze voetballen bij S.V. Ommoord. En in samenwerking met Korfbalvereniging WION organiseren we vooral in de vakantie clinics. Door een abonnement op speeltuin Ommoord kan uw kind zich ook daar lekker uitleven.

De kinderen denken met ons mee

We laten de kinderen zoveel mogelijk zelf keuzes maken en meedenken. Daar hebben ze ook de leeftijd voor. We zijn enorm trots als het ze lukt dit samen te doen. Heel vaak kunnen wij veel leren van de manier waarop de kinderen dit aanpakken.

Bij BSO Geelkruid ontdekken kinderen zelf wat zij leuk vinden

Daarom bieden wij uw kind iedere dag veel verschillende activiteiten aan. Van sport- en spel tot aan koken, muziek, drama, techniek en tekenen, schilderen en knutselen. Ook hebben we regelmatig activiteiten, bedacht door Gro-up, de organisatie waar Kinderopvang Gro-up onderdeel van is. Deze zijn gebaseerd op een thema, bijvoorbeeld de Wondere Wereld.

Ons activiteitenaanbod biedt genoeg uitdaging voor alle leeftijden. Maar sommige activiteiten zijn speciaal voor jongere of juist voor de oudere kinderen. Natuurlijk kijken we naar wat de kinderen willen en kunnen. Door kinderparticipatie denken ze zelf mee over welke activiteiten we doen.

We doen de activiteiten tussen 16.00 en 17.00 uur. Zo is er ook nog genoeg tijd voor vrijspelen en een rustmoment met een hapje en drankje.

Bent u benieuwd hoe dit eruit ziet? Kom gerust een kijkje nemen!

Meer informatie

LRK 208396548

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:15 - 18:30
Dinsdag
14:15 - 18:30
Woensdag
12:30 - 18:30
Donderdag
14:15 - 18:30
Vrijdag
14:15 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 455 48 23

Adres

Geelkruid 25
3068 SN Rotterdam
  • Avatar

    Jennifer de Bruin

    Locatiemanager