Kinderopvang

Buitenschoolse opvang IKC De Gaerde

BSO IKC De Gaerde in Zoetermeer Seghwaert

Introductie

“Voor een appeltaart heb je díe appels nodig.” U staat met uw kind in de supermarkt en hij wijst vastbesloten de goudrenetten aan. “Hoe weet je dat?”, vraag je geïnteresseerd. “Geleerd op de BSO!” Op IKC De Gaerde doen we veel verschillende dingen met de kinderen. Dat is niet alleen leuk. Ze leren er ook veel van.

Ben je er nu al?

Het is misschien niet de leukste vraag die uw kind u kan stellen als u hem of haar komt ophalen. Maar deze vraag bewijst wel dat uw kind het naar de zin heeft. Dat kan ook bijna niet anders want bij IKC De Gaerde is veel te doen. Uw kind kan zich bijvoorbeeld vermaken in de poppenhoek, de bouwhoek of de leeshoek.

Vandaag wil ik …

De behoeftes van uw kind bepalen het activiteitenaanbod. Zo gaan we de ene dag creatief aan de slag om het lokaal klaar te maken voor Pasen of Kerstmis. Houden we de andere dag een sjoelcompetitie. En houden we een tienkamp op het schoolplein op de volgende dag. Op het buitenterrein van de BSO staan namelijk een klimrek, duikelrek en twee zandbakken.

Je vervelen tijdens een schoolvakantie? Niet bij IKC De Gaerde

Onze gekwalificeerde pedagogisch medewerkers zorgen er namelijk voor dat het uw kind aan niets ontbreekt. Samen met de kinderen maken zij een uitdagend activiteitenaanbod. Zo maken ze uitstapjes naar het Westerpark, doen workshops dans of hoe word ik een piraat of we koken hapjes met elkaar voor een heerlijke high tea. We helpen ook een keer per jaar met de perenpluk in de perenboomgaard van het Hof van Segwaert.

Kinderen van de Meester Verwersschool en de Hofvijver zijn welkom bij ons

Wij halen uw kind op na schooltijd. Aan het einde van de dag nemen we graag met u de dag van uw kind door. Wist u trouwens dat u onze locatie heel goed kunt bereiken met het openbaar vervoer? In de vakanties werken wij samen met BSO Het Zwanennest op de Gaardedreef. Hierdoor krijgt uw kind veel afwisseling in vriendjes, locaties en speelplekken.

Meer informatie

LRK 981797015

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:15 - 18:30
Dinsdag
07:15 - 18:30
Woensdag
07:15 - 18:30
Donderdag
07:15 - 18:30
Vrijdag
07:15 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 57 42 61 15

Adres

Moerbeigaarde 60
2723 AG Zoetermeer
  • Avatar

    Kim Mendeszoon

    Locatiemanager