Kinderopvang

Buitenschoolse opvang IKC De Gaerde

BSO IKC De Gaerde in Zoetermeer Seghwaert

Introductie

Welkom bij buitenschoolse opvang (BSO) IKC De Gaerde in Zoetermeer Seghweart. Hier komen avontuur en ontdekking samen in een prachtige omgeving die je kind inspireert en uitdaagt. Ons fijne gebouw biedt een veilige en stimulerende omgeving waar kinderen zich vrij kunnen bewegen en ontwikkelen. Met ruime en lichte lokalen, een gymzaal en open leerpleinen moedigen we nieuwsgierigheid en creativiteit aan.

Heel veel te doen bij Buitenschoolse opvang IKC De Gaerde

Binnen bij BSO IKC De Gaerde is er altijd veel te beleven. Kinderen kunnen zich onderdompelen in diverse speelhoeken, zoals de poppenhoek, de bouwhoek en de leeshoek. We brengen verbeelding tot leven en zien vriendschappen opbloeien. Ook buiten is er volop avontuur. We hebben een mooi groen aangelegd schoolplein en zijn omringd door natuur. Zo hebben we een vrije doorgang naar perenboomgaard het Hof van Seghwaert. Als het lekker weer is, vinden we het heerlijk om daar naartoe te gaan.

Bijzondere activiteiten

We vinden het ook leuk om bijzondere activiteiten te organiseren waarmee we de interesse en vaardigheden van je kind prikkelen. Van de Super Sport Skills Tour waarbij kinderen bijzondere sporten kunnen uitproberen tot tuimeljudo en een breed scala aan creatieve en educatieve workshops. Elke dag is een nieuw avontuur bij ons.

Een vloeiende overgang

We werken nauw samen met KIDSclub IKC De Kasteeltuyn. Als je kind ouder wordt en behoefte krijgt aan nog meer vrijheid en uitdaging, zorgen wij voor een naadloze overgang naar de KIDSclub.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 981797015

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:15 - 18:30
Dinsdag
07:15 - 18:30
Woensdag
07:15 - 18:30
Donderdag
07:15 - 18:30
Vrijdag
07:15 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 57 42 61 15

Adres

Moerbeigaarde 60
2723 AG Zoetermeer
Seghwaert
  • Avatar

    Kim Mendeszoon

    Locatiemanager