Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Kabaal

BSO Kabaal (4-9 jaar) in Montfoort

Introductie

Voor het jongere kind

De stap naar de basisschool kan best groot zijn voor uw kind. Nieuwe gezichten, nieuwe omgeving. Best spannend allemaal. Daarom biedt BSO Kabaal opvang aan kinderen van 4 tot 7 jaar. Kinderen spelen met leeftijdsgenootjes en wij passen daar onze spellen en activiteiten op aan. Deze leeftijdsgroep vinden kinderen fijn. Het voelt al snel veilig en vertrouwd. Dan hebben wij ook nog eens een geweldige locatie bij de voetbalvelden waar we graag gebruik van maken. Koud weer? Geen probleem. In de wintermaanden maken we ook gebruik van de sporthal. Genoeg ruimte voor sportieve activiteiten dus!

Al wat ouder?

Vanaf ongeveer 7 jaar stroomt uw kind door naar BSO Adventure. Daar bieden we opvang aan de oudste kinderen. Prachtig gelegen op het terrein van hockeyvereniging HC Montfoort. Dus ook hier ruimte genoeg voor geweldige activiteiten.

Je kind beslist mee

Je kind kiest zelf wat het wil doen. Het is immers vrije tijd. Wel vinden wij het leuk als je kind meedoet aan activiteiten. Gelukkig mogen de kinderen meedenken over de activiteiten, het speelgoed en de regels die we hanteren. Zo wordt het opvang waar ieder kind zich thuis voelt!

Fit & Fun

Dagelijks kan je kind met ons Fit & Fun-programma kiezen uit ons enorme aanbod van workshops. Sport & spel, culinair, wetenschap & techniek, dans, muziek & drama, natuur of creatief. Je kind kan zelf kiezen welke workshop het per dag wil doen. In een cyclus van 6 tot 8 weken (van vakantie tot vakantie) bieden wij dagelijks activiteiten aan met een specifiek thema en gericht op de verschillende leeftijdscategorie├źn. Of uw kind 4 is of 12, er is altijd een passende activiteit. Maar we zijn meer dan een sportieve BSO. We vinden avontuurlijk spel belangrijk en besteden veel aandacht aan de natuur.

Iedere vakantie een cool thema

De vakanties bij BSO Kabaal zijn een beleving! Er zijn kook-, sport- en spelactiviteiten. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze in de omgeving op uitstapje, we sluiten aan bij lokale activiteiten. Kortom: laat je kind het zelf beleven!

Samenwerking

BSO Kabaal ligt dichtbij de verschillende basisscholen. Daarnaast zitten we naast de sporthal en tussen de verschillende sportvelden. We hebben veel regionale contacten waar we gebruik van maken. Uiteraard is er een nauwe samenwerking met BSO Adventure.

Al wat ouder?

Vanaf ongeveer 7 jaar stroomt je kind door naar BSO Adventure. Daar bieden we opvang aan de oudste kinderen. Prachtig gelegen op het terrein van hockeyvereniging HC Montfoort. Dus ook hier ruimte genoeg voor geweldige activiteiten.

Meer informatie

LRK 578286117

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 13 10 68 01

Adres

Bovenkerkweg 78
3417 TA Montfoort
  • Avatar

    Anja Boot

    Locatiemanager