Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Kwakernest

BSO Kwakernest in Zoetermeer Noordhove

Introductie

Voor een kleuter kan een dag op school best vermoeiend zijn. Luisteren naar de juf, zelf taken doen of juist samen ergens aan werken. Dan is het fijn als uw kind na school kan ontspannen. Op onze BSO Kwakernest Lijnbaan kan dat. In een speciale groep voor kleuters. Gewoon in het schoolgebouw van basisschool De Buut. Dichtbij en vertrouwd.

Komt uw kind ook bij ons spelen?

Kleuters genieten er enorm van om even vrij te zijn na school. Onze poppenhoek en bouwhoek zijn favoriet bij de meeste kinderen. Samen een liedje zingen, een boek lezen of dansen. Knutselen, verven of schminken. Kleuters vermaken zich zo gemakkelijk. Het is heerlijk om ze te begeleiden in hun spel. Wees dan ook niet verbaasd als u deze reactie krijgt bij het ophalen: “Gaan we nu al naar huis?”

Heel makkelijk, gewoon in de school

Voor uw kleuter is het heel fijn dat BSO Kwakernest Lijnbaan in basisschool De Buut is. We hebben ons eigen lokaal op de begane grond. En we kunnen gebruikmaken van alle faciliteiten van de school: het speellokaal, de aula en de speelplaats. Gaat uw kind straks naar groep 3? Dan stroomt hij of zij door naar BSO Het Kwakernest aan het Duikerpad. In de vakanties werken we al met deze BSO samen.

Voor alle kleuters van De Buut en De Baanbreker

U kunt van onze buitenschoolse opvang gebruikmaken vóór en/of na school. ’s Ochtends zijn we al om 7.15 uur open op BSO Het Kwakernest (Duikerpad). Wij zorgen ervoor dat uw kind op tijd in de klas is. En ’s middags na school halen we uw kind in de klas weer op. Het is maar een klein stukje lopen aan de hand van onze pedagogisch medewerkers.

Kom gerust eens langs!

Loop even binnen bij het lokaal van BSO Kwakernest Lijnbaan. Of bel even voor een afspraak. We vertellen u graag meer over wat we zoal doen.

Meer informatie

LRK 191793279

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:45 - 12:45
Dinsdag
08:45 - 12:45
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:45 - 12:45
Vrijdag
08:45 - 12:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 30 08 82 92

Adres

Lijnbaan 317
2728 AG Zoetermeer
Noordhove
  • Avatar

    Leonie van Dijk

    Locatiemanager
  • Avatar

    Tom Buitendijk

    Locatiemanager