Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Mini & Maxi Dependance

BSO Mini & Maxi Dependance in Rotterdam Prinsenland

Introductie

Welkom op buitenschoolse opvang (BSO) Mini & Maxi Dependance in Rotterdam Prinsenland! Hier gaat je kind een geweldige tijd beleven tijdens die vrije uurtjes nadat de laatste schoolbel heeft geklonken. We hebben twee ruimtes in de Jan Antonie Bijlooschool waarin we twee basisgroepen opvangen in de leeftijd 4 t/m 12 jaar. Wij zijn geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag zijn de kinderen van harte welkom op BSO Mini & Maxi, ook in Rotterdam Prinsenland.

Ontwikkelen door te spelen in Rotterdam Prinsenland

Op de buitenschoolse opvang (BSO) willen de meeste kinderen maar één ding: spelen! Dus dat kunnen ze hier volop. Maar al dat spelen heeft ook nut. We dagen de kinderen uit zich spelenderwijs te ontwikkelen. Er is ruimte voor fantasiespel, muziek, dans, natuur en milieu. Juist tijdens die vrije spelmomenten zien we kinderen heel veel stappen maken. En we houden jou als ouder van elke stap op de hoogte.

Gezellig rond de tafel

Als de kinderen op buitenschoolse opvang (BSO) Mini & Maxi Dependance aankomen, gaan we eerst met elkaar aan tafel om fruit te eten. De kinderen vertellen dan over hun dag. Iedereen komt aan de beurt. Het is zo leuk om al die mooie verhalen te horen. Vind je het fijn als je kind ’s avonds al heeft gegeten? Dat kan door van onze strippenkaart gebruik te maken. Elke dag bereidt onze kok een verse, gezonde en lekkere maaltijd.

Je kind kiest helemaal zelf

Op de buitenschoolse opvang (BSO) wil je als kind niet te veel moeten. Daarom laten we de kinderen helemaal zelf kiezen wat ze gaan doen. Willen de kinderen slijm maken? Doen we. Gaan we T-shirts ontwerpen? Tuurlijk! We organiseren ook veel bijzondere workshops, zoals koken, yoga, toneel of tekenen. Hoe oud je kind ook is, wij zorgen altijd voor een passende activiteit. In de vakantie richten we de buitenschoolse opvang (BSO) in naar een thema. We verruilen Rotterdam Prinsenland dan ook vaak voor andere plekken tijdens uitstapjes. Bijvoorbeeld naar het museum, het strand van Nesselande, een speeltuin of een natuurgebied. Tijdens alle schoolvakanties of studiedagen voegen we samen met BSO Mini & Maxi.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 142758474

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
12:15 - 18:30
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
14:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 13 98 85 47

Adres

Tattistraat 13
3066 CE Rotterdam
Het Lage Land
  • Avatar

    Agnes de Groot

    Locatiemanager