Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Noordhove

BSO Noordhove in Zoetermeer Noordhove

Introductie

Zelf doen!, is een uitspraak die uw kind jaren geleden al riep. Ondertussen is het tijd om echt dingen zelf te gaan doen. KIDSclub Noordhove biedt uw zoon of dochter de mogelijkheid om dingen zelf te doen. Maar dan wel in een veilige omgeving, met gekwalificeerde pedagogisch medewerkers en alles in overleg met u.

KIDSclub Noordhove vangt kinderen op vanaf groep 5

Wij zijn er voor alle kinderen van de wijk Noordhove, die zelfstandig van de basisschool naar de KIDSclub kunnen komen. We vangen kinderen op op twee locaties. Aan de Lijnbaan 319 en aan de Sullivanlijn 31. Aan de Lijnbaan vindt u de KIDSlub in de aula van basisschool de Baanbreker. De aula biedt veel mogelijkheden. Er is een podium waar uw kind toneel kan spelen of kan dansen. Daarnaast koken en bakken we regelmatig. Of kunnen we met een deel van de kinderen naar onze activiteitenruimte in 't Span. We organiseren ook creatieve activiteiten. Van sieraden maken tot schilderen en van maquettes bouwen tot borduren. Kinderen mogen zelf aangeven wat zij leuk vinden.

Bij ons hebben de kinderen de ruimte

Uw kind kan heerlijk buitenspelen op het schoolplein van de basisschool. Wij merken dat kinderen op deze leeftijd vaak behoefte hebben aan wat meer ruimte. In overleg met u geven wij uw kind deze ruimte. Uw kind kan dan bijvoorbeeld met een klein groepje naar een speelveldje in de buurt. Of een boodschap doen in het winkelcentrum om de hoek.

We vangen kinderen op van drie basisscholen in de buurt

We werken samen met basisscholen De Baanbreker, de Buut en Noordeinde. Uw kind leert op deze manier veel verschillende kinderen kennen. Dat is alvast een mooie voorbereiding op de middelbare school.

Bij KIDSclub Noordhove zijn schoolvakanties een feest

Tijdens de schoolvakanties ondernemen de kinderen van alle KIDSclubs uit Zoetermeer gezamenlijk afwisselende activiteiten. De kinderen bedenken zelf wat ze willen gaan doen in de vakantie. Op basis van hun idee├źn stellen we het vakantieprogramma samen. Tijdens de schoolvakanties werken we samen met KIDSclub De Leyens. Aan de Sullivanlijn 31 hebben wij ook een dependance BSO-groep 't Span. Het GGD-rapport 't Span vind je in de locatiegids van deze locatie.

Meer informatie

LRK 210756469

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
12:00 - 18:30
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
14:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 30 41 41 00

Adres

Lijnbaan 319
2728 AG Zoetermeer
Noordhove
  • Avatar

    Leonie van Dijk

    Locatiemanager
  • Avatar

    Tom Buitendijk

    Locatiemanager