Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Piek-O-Bello

BSO Piek-O-Bello in Vleuten

Introductie

Dansen, spelen en plezier!

BSO Piek-O-Bello ligt naast de Torenpleinschool in wijkgebouw de Schakel. Handig, want uw kind heeft volop buitenspeelruimte op het naastgelegen speelplein van de Torenpleinschool. Ook binnen in onze drie sfeervolle lokalen bruist het. De voetjes kunnen van de vloer in het danslokaal. Of toch liever een eigen spel bedenken? Ons speellokaal biedt er alle ruimte voor. Is uw kind moe? Dan kan hij of zij relaxen in een andere ruimte. Tijd voor een spelletje of creatieve uitspattingen is er altijd. We vieren feestjes, gaan vaak op pad, spelen de tofste beweegspellen of zetten het creatieve brein aan het werk. Dagelijks bieden wij in het kader van Fit & Fun de kinderen twee activiteiten aan. Ze mogen zelf kiezen wat ze gaan doen. Natuurlijk is er nog veel gelegenheid om zelf te spelen. Genoeg voor een (mid)dag plezier! Samen met kinderdagverblijf HotoldeBotol en BSO UitdeKunst vormen wij kindercentrum HotoldeBotol. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind.

Piek-O-Bello Junior: Dé BSO voor kinderen vanaf 4 jaar

In het gebouw van de Torenpleinschool hebben we een BSO speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar: BSO Piek-O-Bello Junior. De kleinere kinderen kunnen daar na schooltijd veilig en vertrouwd buitenspelen met vriendjes of met broers en zussen. Met broers en zussen ja! Want de reguliere BSO Piek-O-Bello zit dus aan de overkant. Uiteraard is er bij BSO Piek-O-Bello Junior ook ruimte om te knutselen, te bewegen, een spelletje te spelen of om gewoon even lekker te ontspannen.

Woensdag en vrijdag nóg meer mogelijkheden!

Op woensdag en vrijdag gaan alle kinderen van BSO Piek-O-Bello naar BSO UitdeKunst. Daar worden net als bij ons de leukste activiteiten georganiseerd. De activiteiten zorgen voor veel uitdaging, ontspanning en plezier. Zo leren de kinderen spelenderwijs heel veel vaardigheden. Bij UitdeKunst beschikken we over een enorme buitenruimte en ruime groepslokalen. En er wordt veel buiten gespeeld. Op woensdag en vrijdag is er altijd een vaste pedagogisch medewerker van BSO Piek-O-Bello aanwezig op locatie UitdeKunst.

Iedere vakantie een cool thema

In de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Licht en donker. Techniek. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Samenwerken met school

BSO Piek-O-Bello zit naast de Torenpleinschool en Piek-O-Bello junior in het schoolgebouw. Dit maakt Piek-O-Bello voor kinderen een bekende en vertrouwde plek. Wij werken al jaren samen met de Torenpleinschool. Fijn voor u dat beide organisaties uw kind goed kennen. De school en onze pedagogisch medewerkers weten elkaar goed te bereiken wanneer nodig.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 864335908

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
14:00 - 18:30
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
14:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

030 677 38 55

Adres

Schoolstraat 11
3451 AA Vleuten
  • Avatar

    Lindsay van den Hoven

    Locatiemanager