Introductie

Bij BSO Piek-O-Bello, op de eerste verdieping van buurtcentrum de Schakel, is niets te gek. We werken met drie verschillende groepen. De jongste, van 4 tot 6 jaar, gaan naar Piek-O-Bello Junior. De oudste gaan naar de KIDSclub. Naar deze hoofdlocatie. komen kinderen van alle andere leeftijden.

Uitdagende activiteiten

Lastig om kinderen uitgedaagd en enthousiast te houden? Nee hoor! Wij bieden elke dag weer nieuwe, uitdagende activiteiten aan. Je kind bepaalt helemaal zelf wat voor leuks we gaan doen. Gaan we knutselen, dansen, koken, spelletjes spelen, sporten of iets anders? Alles kan en mag. Elke dag is hier een feestje.

Lekker naar buiten

Als het weer het ook maar een beetje toelaat, gaan we naar buiten. Daar kunnen we rennen, springen en vliegen op het schoolplein van de Torenpleinschool. Maar verder weg gaan we natuurlijk ook, want in de wijk is er ook van alles te beleven.

De vakanties zijn het leukst

In de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten. De activiteiten zijn dan verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie een ander thema. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Samen gaan we naar musea of naar de bibliotheek. Of we gaan boodschappen doen op de markt. Je hoort het: we beleven van alles!

Vaste samenwerkingen

We zitten naast de Torenpleinschool en Piek-O-Bello Junior in het schoolgebouw. Dit maakt Piek-O-Bello voor kinderen een bekende en vertrouwde plek. We werken al jaren samen met de Torenpleinschool, waardoor we elkaar op de hoogte houden over belangrijke ontwikkelingen. De school en onze pedagogisch medewerkers weten elkaar goed te bereiken wanneer nodig.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 864335908

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

030 677 38 55

Adres

Schoolstraat 11
3451 AA Vleuten
  • Avatar

    Lindsay van den Hoven

    Locatiemanager