Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Piek-O-Bello Junior

BSO in Vleuten

Introductie

Bij BSO Piek-O-Bello Junior in buurtcentrum de Schakel is niets te gek. Deze buitenschoolse opvang (BSO) is speciaal voor jongere kinderen, van 4 tot 6 jaar. Als je kind ouder wordt, stroomt het vanzelf door naar Piek-O-Bello. En nog wat later is het tijd voor de KIDSclub.

Elke dag iets anders

Lastig om kinderen enthousiast te maken? Nee hoor! Wij bieden elke dag nieuwe, uitdagende activiteiten aan. Je kind bepaalt helemaal zelf wat voor leuks we gaan doen. Er is alle ruimte om te knutselen, in een tentje te lezen of op de autobaan te racen. En aan barbies natuurlijk ook geen gebrek.

Lekker naar buiten

Als het weer het toelaat, gaan we naar buiten. Daar kunnen we rennen, springen en vliegen op het schoolplein van de Torenpleinschool. Maar verder weg gaan we natuurlijk ook, want in de wijk is er ook van alles te beleven.

De vakanties zijn het leukst

In de vakanties bieden we allerlei kook-, sport- en spelactiviteiten aan. De activiteiten zijn dan verbonden aan een leuk verhaal met iedere vakantie een ander thema. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Samen gaan we naar musea of naar de bibliotheek. Of we gaan boodschappen doen op de markt. Je hoort het: we beleven van alles!

Vaste samenwerkingen

We zitten naast de Torenpleinschool in het schoolgebouw. Dit maakt de BSO voor kinderen een bekende en vertrouwde plek. We werken al jaren samen met de Torenpleinschool, dus we houden elkaar op de hoogte houden over belangrijke ontwikkelingen.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 999059099

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
14:00 - 18:30
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
14:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 22 28 67 94

Adres

Schoolstraat 7
3451 AA Vleuten
  • Avatar

    Lindsay van den Hoven

    Locatiemanager