Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Piek-O-Bello Junior

BSO Piek-O-Bello Junior in Vleuten

Introductie

In het gebouw van de Torenpleinschool is BSO Piek-O-Bello Junior gevestigd: een buitenschoolse opvang speciaal voor kinderen van 4 en 5 jaar. De kleine kinderen kunnen daar na schooltijd veilig en vertrouwd buitenspelen met vriendjes of met broers en zussen. Met broers en zussen? Ja! Want BSO Piek-O-Bello, voor de oudere kinderen, zit aan de overkant.

Woensdag en vrijdag nóg meer mogelijkheden!

Op woensdag en vrijdag gaan alle kinderen van BSO Piek-O-Bello naar BSO UitdeKunst. Bij BSO UitdeKunst beschikken we over ruime groepslokalen en een grote buitenruimte. De kinderen spelen dan ook veel buiten. Op woensdag en vrijdag is er ook altijd een pedagogisch medewerker van BSO Piek-O-Bello op locatie UitdeKunst aanwezig: een vertrouwd gezicht voor uw kind.

Iedere vakantie een cool thema

Bij BSO Piek-O-Bello Junior is er alle ruimte om te knutselen, te bewegen, een spelletje te spelen of om gewoon even lekker te ontspannen. In de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Bijvoorbeeld: ‘Leven als een beroemdheid’, ‘Licht en donker’ of ‘Techniek’. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt.

Samenwerken met school

Wij werken al jaren samen met de Torenpleinschool. Fijn voor u dat school en BSO uw kind goed kennen. De school en onze pedagogisch medewerkers weten elkaar te vinden wanneer dat nodig is.
Komt uw kind ook snel spelen bij Piek-O-Bello Junior?

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 999059099

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
14:00 - 18:30
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
14:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 22 28 67 94

Adres

Schoolstraat 7
3451 AA Vleuten