Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Schateiland

BSO Schateiland in Klaaswaal

Introductie

Een kind hoort na die drukke uurtjes op school alle ruimte te krijgen om lekker tot rust te komen. En om lekker te doen waar hij of zij zelf zin in heeft. Dat is precies wat we je kind op de prachtige locatie van buitenschoolse opvang (BSO) Schatleiland in Klaaswaal bieden.

Een fijne plek in Klaaswaal

In ons ruime gebouw kan je kind zich terugtrekken, maar ook lekker actief aan de slag gaan. We hebben verschillende ruimtes met allerlei tof speelmateriaal, een eigen bibliotheek en veel plek voor sport en spel. Op de gang kunnen de kinderen een potje tafelvoetballen of lekker monopolyen.

Hoe fijn het binnen ook vertoeven is, er gaat natuurlijk niets boven de frisse buitenlucht. Daar valt dan ook genoeg te beleven. Er is een mooie ontdektuin waar je door de wilgenhut kunt lopen, in een autoband aan de boom kunt slingeren en veel modder waar we beestjes kunnen zoeken. Of gaan we vandaag een autoparcours maken in de zandbak, voetballen met vrienden of een watergevecht houden op het grote plein? Alles is mogelijk.

Bijzondere momenten op BSO Schateiland

We proberen elke dag zo leuk mogelijk te maken, maar sommige dagen zijn nog net iets bijzonderder dan andere. Bijvoorbeeld ModderDag, wat de favoriete dag van veel kinderen is. Dan trekken we eropuit om in de modder te spelen en lekker vies te worden. Een ander hoogtepunt is het jaarlijkse locatiefeest.

Nauwe samenwerking

We delen ons gebouw met CSG De Vliet. Wij kennen de leerkrachten op de basisschool goed en hebben geregeld contact. Als er op school iets belangrijks gebeurt met je kind, zijn wij daar dus van op de hoogte. En andersom natuurlijk ook.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond..

Meer informatie

LRK 143317738

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 51 05 39 16

Adres

Berkenlaan 16
3286 XC Klaaswaal
  • Avatar

    Nathalie Hoogvliet

    Locatiemanager