Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Spectrum Dependance

BSO De Kunstenmakers Dependance in Rotterdam Nesselande

Introductie

Na een lange dag op school lekker gamen, spelletjes spelen of je optutten en verkleden? BSO De Kunstenmakers Dependance in Nesselande heeft ruimte voor juist dát soort activiteiten. Sommige kinderen zijn vanaf 9 jaar toe aan andere activiteiten. Daar speelt BSO De Kunstenmakers Dependance op in.

Buitenschoolse opvang met eigen verantwoordelijkheid

Een buitenschoolse opvang is er zodat kinderen lekker kunnen ontspannen voor of na de schooldag. Even wat eten en dan spelen met je vrienden. Waar jongere kinderen daar begeleiding bij nodig hebben, willen kinderen vanaf 9 jaar vaak meer vrijheid. Dus bieden wij die ook. Om ze voor te bereiden op het voorgezet onderwijs, krijgen kinderen op BSO De Kunstenmakers Dependance veel vrijheid. De pedagogisch medewerker biedt vooral ondersteuning, geeft sturing en neemt minder de leiding. Deze is vooral een luisterend oor. Gesprekken aan tafel gaan over wat er gebeurd in de levens van de kinderen en in de wereld.

Voor de oudere BSO-kinderen is het ook belangrijk dat zij mee mogen denken met de gang van zaken. Inspraak in zaken die zij belangrijk vinden, zoals het aanschaffen van nieuw materiaal, activiteiten en de inrichting van de ruimtes. Vrienden en ook de omgang met elkaar zijn in deze leeftijd heel belangrijk.

Voor elk wat wils

In twee vroegere woonhuizen zijn de kamers zo ingericht dat ieder kind kan doen wat het zelf leuk vindt. Een gamekamer, een optutkamer, een bouwkamer en zelfs een kamer waarin gevoetbald kan worden! En natuurlijk is er een rustige plek om je huiswerk te doen. Voor elk wat wils.

IKC Samen Uniek

BSO De Kunstenmakers Dependance zit in Nesselande. Samen met BSO De Kunstenmakers en basisschool Het Spectrum zijn wij onderdeel van IKC Samen Uniek. Maar natuurlijk zijn kinderen van andere basisscholen ook van harte welkom! Met het gehele IKC delen we de gymzaal, het groene speelterrein en de mini-Hornbach; een schuur waar kinderen onder begeleiding lekker kunnen klussen.

Rondleiding

Is uw kind klaar voor BSO De Kunstenmakers Dependance? Wij zijn iedere schooldag na schooltijd open. Komt u een keer een kijkje nemen? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding!

Meer informatie

LRK 828611804

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
14:00 - 18:30
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
14:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 750 84 22

Adres

Cesar Domelastraat 19-25
3059 PM Rotterdam
Nesselande
  • Avatar

    Nikki van den Hombergh

    Locatiemanager