Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Villa Speelmaatjes

BSO Villa Speelmaatjes in Dordrecht Noordflank

Introductie

Villa Speelmaatjes is een bruisende locatie in het centrum van Dordrecht. Villa Speelmaatjes staat voor gezelligheid, vertrouwen, diversiteit en samenwerken. De locatie is sfeervol en ruim opgezet zodat ieder kind zich thuisvoelt. Kinderen kunnen hier naar hartenlust ravotten, ontdekken, spelen en relaxen. Wij verzorgen de voorschoolse (VSO) en buitenschoolse opvang (BSO) voor uw kind van 4 tot 13 jaar. Tijdens de schoolvakanties vangen wij kinderen op woensdag en vrijdag op bij BSO De Blokkendoos.

Vrije tijd

Op onze BSO is van alles te doen. Gedurende het hele jaar kan uw kind meedoen aan een dagelijks afwisselend activiteitenprogramma en zo ontdekken wat hij of zij leuk vindt. Bijvoorbeeld sporten, schilderen, knutselen of muziek maken. Misschien ontdekt uw kind wel een onverwacht talent bij zichzelf! Daarnaast is er voor alle kinderen veel ruimte om te spelen met vrienden en vriendinnen. Wij zien BSO als vrije tijd. De kinderen kunnen lezen, chillen of lekker ravotten. We organiseren regelmatig sportieve activiteiten in het nabijgelegen park. Kortom: volop ruimte voor sport, beweging en ontspanning.

Vakantie? Kom ook!

Tijdens vakanties zijn er regelmatig kook-, sport- en spelactiviteiten, zoals een hockeyclinic en yoga. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen regelmatig musea, de bibliotheek of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Elke vakantie bieden wij extra activiteiten en worden uitstapjes georganiseerd. Kinderen kunnen kiezen om hieraan deel te nemen of kunnen zelf met voorstellen komen. Eigen inbreng vinden wij erg belangrijk.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 178906372

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 50 81 26 66

Adres

Matena's Pad 77
3311 ZL Dordrecht
Noordflank
  • Avatar

    Everine van der Sluijs

    Locatiemanager