Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Villa Speelmaatjes

BSO Villa Speelmaatjes in Dordrecht Noordflank

Introductie

BSO Villa Speelmaatjes sluit per september 2024.

Op buitenschoolse opvang (BSO) Villa Speelmaatjes voelt elke minuut als vrije tijd. Want na een lange dag school heeft je kind de behoefte om even helemaal zelf te kiezen wat het gaat doen. Wordt het sporten, schilderen, muziek maken of gewoon even helemaal niks? Hier kan het allemaal.

Ideale locatie

Als het even kan, gaan we lekker naar buiten. En dat kan bij ons heel gemakkelijk, want we hebben een groot plein voor de deur en er is een park vlakbij. We organiseren daar regelmatig sportieve activiteiten. Is het weer zo slecht dat we binnen moeten blijven, dan hebben we een lichte, ruime groepsruimte waar van alles te doen is.

Ook tijdens vakanties

Tijdens de vakanties gaan we niet dicht. Integendeel, dan beleven we de leukste tijden. We organiseren dan regelmatig kook-, sport- en spelactiviteiten, zoals een hockeyclinic en yoga. Ook bezoeken de kinderen onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers musea, de bibliotheek en de markt.

Elke vakantie bieden we extra activiteiten aan en organiseren we uitstapjes. De kinderen kiezen zelf of ze hieraan deelnemen en mogen altijd zelf met voorstellen komen. Eigen inbreng vinden wij erg belangrijk. Op woensdag en vrijdag in de vakantie vangen we de kinderen op bij BSO De Blokkendoos.

Wil je de sfeer bij BSO Villa Speelmaatjes eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt onze locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 178906372

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 50 81 26 66

Adres

Matena's Pad 77
3311 ZL Dordrecht
Noordflank
  • Avatar

    Evelien van der Graaf

    Locatiemanager