Buurtwerk

Buurtwerk Aalsmeer

Buurtwerk Aalsmeer in Kudelstaart

Introductie

Buurtwerk in Aalsmeer

Ons team van bevlogen jongerenwerkers en jongerencoaches zet zich elke dag in voor jongeren in Aalsmeer in Kudelstaart. Samen met hen ontdekken we welke kansen ze hebben en hoe ze hun kwaliteiten kunnen benutten. We werken met tieners en jongeren van 10 tot 23 jaar, in opdracht van de gemeente. Maar we kunnen het niet alleen. Daarom werken we samen met alle Aalsmeerse organisaties die op welke manier dan ook te maken hebben met tieners en jongeren. Tuurlijk zijn er soms ook jongeren die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Voor hen zetten we jongerencoaching in, waarbij ze voor een langere periode een-op-een worden begeleid.

Onze thuisbasis

We werken vanuit ons motto: vinden, verbinden en versterken. We ontmoeten de jongeren vooral tijdens onze ambulante rondes, maar we hebben ook een vaste thuisbasis: Place2Bieb. We hebben geen vaste openingstijden. Wanneer er een jongerenwerker aanwezig is, kan iedereen naar binnen lopen. Voor een vraag, een praatje of het bedenken van een activiteit. In de Place2Bieb organiseren we verschillende activiteiten, maar dat doen we ook op allerlei plekken in de wijken.

Ook online

Je vindt ons ook online, via de verschillende social media en via aalsmeeractief.nl. Hierop bespreken we allerlei zaken, van relaties tot seks, van alcohol tot drugs en van werken tot geld.

Meer informatie

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Adres

Graaf Willemlaan 1
1433 HL Kudelstaart

Dit is ons team

Heb je een van ons nodig? Bel of app!