Buurtwerk

Buurtwerk Jongerenwerk Wassenaar

Jongerencentrum Boven van buurtwerk in Wassenaar

Introductie

Bij gro-up buurtwerk Wassenaar kan je doen wat je wil

Verveel je je als jongere in Wassenaar? Dat hoeft helemaal niet! gro-up buurtwerk Wassenaar heeft namelijk ‘Boven’ voor je ingericht. Elke dinsdagmiddag en donderdagavond kan je in dit jongerencentrum terecht om met leeftijdsgenoten te kletsen, gamen, poolen of een leuke activiteit te doen. Wanneer zien we jou?

‘Boven’ voldoet aan jouw eisen

Toegegeven, wat hier boven staat, klopt niet helemaal. Eigenlijk heeft niet gro-up buurtwerk het centrum ingericht. Dat hebben jongeren zelf gedaan! Gelukkig maar, want daardoor voldoet ‘Boven’ volledig aan hun eisen. Natuurlijk is er een Playstation 5 met groot scherm en een tafeltennistafel. Maar je kan je ook met een groepje terugtrekken in een van de zithoeken of je creativiteit de vrije loop laten. En de muziek? Die kiezen de jongeren ook zelf. Het is jouw feestje.

Heb je een idee voor een toffe activiteit. Top! Organiseer maar, de jongerenwerkers van gro-up helpen je erbij. Eerder waren er al een gametoernooi en verschillende workshops.

Lekker met het Meidenwerk

Speciaal voor de jonge dames is er meidenwerk. Lekker met de meiden kletsen over wat jullie bezighoudt. Of samen wat leuks ondernemen. Het meidenwerk is om de week op maandagavond aan de Dr. Mansveltkade 9.

Lees meer over Meidenwerk >>

Wanneer zien we jou Boven?

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
15.00 - 17.30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
19.00 - 22.00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Adres

Dr. Mansveltkade 9
2242 TZ Wassenaar
Wassenaar

Dit is ons team

Heb je een van ons nodig? Bel of app!