Buurtwerk

Buurtwerk Schiedam Groenoord

Buurtwerk Schiedam Groenoord in Schiedam Groenoord

Introductie

Buurtwerk Schiedam Groenoord

Het buurtwerk van gro-up zet zich in heel Schiedam in voor jongeren. Met extra oog voor zogenoemde thuiszitters.

Taskforce Thuiszitter

Thuiszitters zijn kinderen en jongeren tussen de 5 en 18 jaar die niet op school staan ingeschreven. Of al heel lang niet meer op school zijn geweest. Een van onze buurtwerkers is onafhankelijk zaakonderzoeker voor de Taskforce Thuiszitters in Schiedam. Het doel van de taskforce is de duur van het thuiszitten terug te brengen.

Wijkondersteuningsteam en CityTrainer

Elke wijk in Schiedam heeft een Wijkondersteuningsteam (WOT). Ook Groenoord. Een WOT ondersteunt andere instanties bij het helpen van jongeren. Zo leidt buurtwerk jongeren op tot CityTrainer.

Meedoen op jouw manier

Samen Schiedam zet zich in om bewoners in de buurt mee te laten doen. Met een breed aanbod van activiteiten, lessen en trainingen. Zo zijn we er met elkaar, voor elkaar. Onder begeleiding van gro-up buurtwerk ontdek je wat er bij je past en wat je met plezier doet. Wil je leren koken of helpen in een wijkkeuken? Zoek je een baan en wil je oefenen met een computer? Of wil je voetbaltrainer worden, maar weet je niet hoe je dit aanpakt? Samen stellen we een persoonlijk plan op. Hierin staat stap voor stap welke acties nodig zijn om op jouw manier mee te doen.

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Adres

Van Beethovenplein 162
3122 VL Schiedam

Dit is ons team

Heb je een van ons nodig? Bel of app!