Kraamzorg

GeboorteHotel Maasstad

GeboorteHotel in Rotterdam Zuid

Introductie

GeboorteHotel Maasstad is een baken van rust in bruisend Rotterdam. Onze deskundige kraamverzorgenden ondersteunen jou en je pasgeboren kindje op allerlei manieren. Zo kunnen jullie beiden aansterken en genieten van deze bijzondere tijd.

Van alle gemakken voorzien

Wij weten als geen ander aan welke zorg je na je bevalling behoefte hebt. Onze kamers zijn daarom sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Er staan twee comfortabele eenpersoonsbedden, voor je partner en jou, en een bedje voor je baby. De badkamer is ruim en voorzien van een douche en toilet. In elke kamer is er een commode met verzorgingsproducten voor je baby, een kast voor je spullen, een koelkastje en een TV. Ook is er overal gratis WiFi.

Lekker en divers eten

Goed eten en drinken is heel belangrijk voor je herstelproces. Je kunt ervoor kiezen om zelf eten mee te nemen, maar we kunnen het ook helemaal voor je verzorgen. Wij zorgen dan elke dag voor een lekker en divers menu en serveren het bij jou op de kamer.

Kom alvast eens kijken

We kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent waar je precies terechtkomt als je ervoor kiest om bij ons je kraamtijd door te brengen. Wil je langskomen voor een rondleiding? Bel dan naar tussen 13.00 uur en 15.00 uur naar 010 - 291 50 00 om een afspraak te maken.

Meer informatie

Wat zijn de bezoekuren?

Kraamvisite kan dagelijks tussen 10:00 en 20:00 uur op bezoek komen. We adviseren moeders en kinderen wel om tussen 13:00 en 15:00 uur te rusten.

Kan ik makkelijk parkeren?

Zeker! Parkeren kan in de parkeergarage van het Maasstad Ziekenhuis.

Voor wie gelden de bezoekuren?

Die gelden voor je kraamvisite. Je partner en eventuele andere kinderen zijn natuurlijk op elk moment van de dag welkom.

Wat kost mijn verblijf?

Per uur betaal je €5,10 aan Wettelijke Eigen Bijdrage (WEB). Als je een dag in GeboorteHotel Maasstad verblijft, ben je er uiteraard de volledige 24 uur. Toch brengen we maximaal 8 uur per dag in rekening. Daarnaast betaal je €20,10 per dag aan servicekosten voor het gebruik van materialen en faciliteiten. Dat bedrag wordt niet vergoed door je verzekeraar. Een dag in GeboorteHotel Maasstad kost je dus €60,50, behalve als je verzekeraar de WEB vergoedt omdat je aanvullend verzekerd bent. Eten en drinken is wel voor eigen rekening.

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
10:00 - 20:00
Dinsdag
10:00 - 20:00
Woensdag
10:00 - 20:00
Donderdag
10:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 282 62 30 e-mail deze locatie

Voor vragen over onze hulpverlening

Adres

Maasstadweg 4
3079 DZ Rotterdam
IJsselmonde
  • Avatar

    Corina Julien

    Medewerker