Kinderopvang

Kinderdagverblijf Het Eendennest

Kinderdagverblijf Het Eendennest in Zoetermeer Dorp

Introductie

Welkom bij Kinderdagverblijf Het Eendennest in Zoetermeer Dorp. Op deze knusse plek voelt je kind zich snel thuis. Onze fijne pedagogisch medewerkers geven je kind alle ruimte en ondersteuning die nodig is voor een goede ontwikkeling op weg naar de basisschool.

Passende activiteiten

Op kinderdagverblijf Het Eendennest werken we met drie groepen. Zo komen we tegemoet aan de wensen en behoeften van kinderen met verschillende leeftijden. We hebben een babygroep voor de allerkleinsten van 0 tot 2 jaar, en twee verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar en 1 tot 4 jaar oud. Het is zo mooi om te zien hoe de jongere kinderen leren van de oudere kinderen. We werken themagericht, dus de activiteiten sluiten altijd aan op de belevingswereld van de kinderen. Denk bijvoorbeeld aan de thema’s verkeer, ziek en gezond, mensen of de zomer.

Kinderdagverblijf Het Eendennest is een fijne plek

In ons fijne gebouw hangt een gemoedelijke sfeer. De babygroep is helemaal ingericht op de allerjongste kinderen, met hoge boxen waar ze rustig kunnen liggen en spelen. De kinderen kunnen zelf op ontdekking en hebben genoeg ruimte om lekker te rollen over de grond, te kruipen of de eerste stapjes te zetten. Langs de muren zijn een spelbord en een spiegel met loopstang bevestigd, en in de lage kast staat spelmateriaal waar de kinderen zelf mee aan de slag kunnen.

Loop je iets verder, de klapdeuren door, dan kom je in de grote speelhal. Daar komen de kinderen uit de verticale groepen geregeld om naar hartenlust te spelen. Daarnaast is er ontwikkelingsgericht spelmateriaal voor kinderen die extra uitdaging nodig hebben, zoals kralen, kinetisch zand, speelrijst en puzzels.

Naar buiten

Hoe fijn het binnen ook is, het liefst gaan we lekker naar buiten. We hebben veel buitenruimte, waardoor we een breed scala aan activiteiten kunnen aanbieden. Zo is er een grasveld om op te rennen en te spelen, een glijbaan voor wat extra avontuur, een zandbak om de creativiteit te stimuleren en zelfs een jungletuin om te verkennen.

Bijzondere dagen

Elke dag is leuk bij ons, maar sommige dagen zijn extra bijzonder. Zo doen we bijvoorbeeld mee aan de Nationale Voorleesdagen en de Kinderboekenweek. Daarnaast vieren we de feestdagen en besteden we aandacht aan carnaval, Koningsdag en Pannenkoekendag. Ook gaan we vaak op stap, in onze grote wandelwagens. Bijvoorbeeld naar een speeltuintje in de buurt. Eén keer per week doen we Peutergym, waarbij leuke oefeningen doen om veel te bewegen.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 120861458

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 316 78 34

Adres

Trompstraat 7
2712 JW Zoetermeer
Dorp
  • Avatar

    Wendy van der Zee

    Locatiemanager