Kinderopvang

Kinderdagverblijf Het Eendennest

Kinderdagverblijf Het Eendennest in Zoetermeer Dorp

Introductie

Zebra’s, olifanten en giraffen? In kinderdagverblijf Het Eendennest is het net of uw kind middenin de natuur is beland. Dat begint al bij de groepsnamen. En dat gaat verder bij de grote buitenspeelplaatsen. Met als klap op de vuurpijl: een prachtige vlindertuin. Uw kind speelt, ontdekt en groeit bij kinderdagverblijf Het Eendennest. U bent welkom voor een rondleiding, lekker centraal in Zoetermeer.

Ruimte om te bewegen en te planten …

Zowel de babygroepen, verticale groep als de peutergroepen beschikken over een grote gang. De kinderen gebruiken deze ruimte als ontmoetingsplek. Ook kiezen ze hier hun spelmateriaal. Is uw kind binnen uitgespeeld? Of wil uw kroost even een frisse neus halen? Dan bezoeken we al gauw de unieke vlindertuin. Daar ontdekt uw kind naar hartenlust flora, fauna en kleuren.

Onze tuintjes bieden nog meer uitdaging. Zo oogsten de kinderen daar zelf groente en planten ze hun eigen bloemen. Lekker met de handjes in de klei. Wroeten, ploeteren en graven. Kinderdagverblijf Het Eendennest stimuleert hiermee de beleving van de natuur en de seizoenen. Reken maar dat u straks geen onkruid meer in uw tuin aantreft!

… en ruimte om je voor te bereiden!

De basisschool is spannend. Het grote onbekende. Daar ontmoet je straks veel nieuwe kinderen en leerkrachten. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom bereiden we uw kind spelenderwijs voor op het basisonderwijs. Met bepaalde activiteiten helpen we uw kind verder in de ontwikkeling. We maken bijvoorbeeld uitstapjes naar de kleuterklassen van basisschool De Vijverburgh. Of we gaan gezellig op visite bij de buitenschoolse opvang locatie Paltelaan of Trompstraat. Alles om alvast even te wennen.

Mooi om te zien hoe gastvrij ze uw kind overal ontvangen. Groot en klein door elkaar. Uw kind neemt zo alvast een kijkje in een mogelijke toekomstige groep. U merkt: bij Het Eendennest werken we aan de toekomst. Op een leuke locatie die veilig en vertrouwd aanvoelt.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 120861458

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 316 78 34

Adres

Trompstraat 7
2712 JW Zoetermeer
  • Avatar

    Wendy van der Zee

    Locatiemanager