Kinderopvang

Kinderdagverblijf Het Kwartelnest Fit&Fun Dependance

BSO in Zevenhuizen

Introductie

Met onze buitenschoolse opvang (BSO) hebben we twee locaties. Een voor kinderen tot 8 jaar en deze, voor de oudere kinderen. Door die verdeling passen de activiteiten altijd perfect bij de leeftijd van je kind.

Waar je kind zin in heeft

Je kind bepaalt hier lekker zelf wat het doet. Elke maand bedenken we nieuwe activiteiten die passen bij het maandthema. Dat kunnen bijvoorbeeld knutsel-, kook- of sportactiviteiten zijn. We werken met workshops waar de kinderen zich voor kunnen inschrijven. Elke dag kunnen we de mooie, grote gymzaal gebruiken. Even lekker los gaan na een drukke schooldag.

We hebben ook een bouwhoek met werkbank en echt gereedschap en een hoek met haarspullen, nagellak en make-up-spullen. Maar er is ook genoeg ruimte om gewoon even helemaal niks te doen en lekker tot rust te komen.

De deur uit

Als het weer een beetje meezit, gaan we natuurlijk lekker naar buiten. Op het schoolplein kunnen we lekker uitrazen. En we hebben ook een eigen terreintje. In de vakanties zoeken we graag de verschillende speeltuinen in Zevenhuizen op. Of we doen iets unieks. Zo hebben we bijvoorbeeld weleens een volleybal- en waterpoloclinic gehad. Ook maken we soms uitstapjes. Dan gaan we suppen, lasergamen in de gymzaal of helemaal los tijdens een silent disco. Eén keer per jaar hebben we gro-up on stage tijdens het Oogstfeest. Daar kunnen kinderen een bijzondere act opvoeren.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag rond.

Meer informatie

LRK 855751952

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
12:15 - 18:30
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
14:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 46 27 45 94

Adres

Burgemeester Klinkhamerweg 86
2761 BJ Zevenhuizen
Bloemenbuurt
  • Avatar

    Lisanne van der Wilt

    Locatiemanager