Kinderopvang

Kinderdagverblijf Paddestoel

Kinderdagverblijf in Den Haag Loosduinen

Introductie

Er zijn maar weinig kinderdagverblijven op zo’n bijzondere locatie als de onze. Hier, midden in het bos en ver van de drukte van de stad, beleeft je kind een geweldige tijd. Ons vinden is heel makkelijk: als je het bos binnenloopt, volg je het pad langs de kabouterboom en vind je ons gebouw midden in een omheinde natuurtuin. Magisch, toch?

Buiten gebeurt het

In die tuin zijn we veel te vinden. Alle kinderen hebben laarzen en een waterdichte broek zodat ze lekker los kunnen in de natuur. Er is een enorme zandbak, een buitenkeuken en een geheim pad door de bosjes waar je je kan verstoppen. We hebben met recht de mooiste natuurspeeltuin van Den Haag. We eten aan de overdekte picknicktafels en buiten staan bedden waar de kinderen in kunnen slapen.

Binnen is het ook leuk

Is het weer écht heel slecht? Dan spelen we binnen lekker verder. Er is een grote speelruimte die fungeert als gang. Iedereen komt hier samen en er wordt lekker gespeeld en geklauterd. De ruimtes zijn ruim, licht en kijken uit op het bos. Dus als de regen ophoudt, zien we het meteen en kunnen we weer lekker de deur uit. Want dat blijft toch het leukste.

Bijzondere activiteiten

Op zo’n bijzondere plek is elke dag natuurlijk sowieso leuk, maar we bedenken alsnog graag iets bijzonders. Zo doen we vaak boswandelingen en peutergym. Ook zijn er elke twee maanden activiteiten die aansluiten bij het thema. Onvergetelijk zijn onze jaarlijkse lampionnenoptocht en ons grote zomerfeest.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 173999591

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

070 312 00 25

Adres

Heliotrooplaan 9
2555 MA Den Haag
Loosduinen
  • Avatar

    Donovan van der Kleij

    Locatiemanager