Kinderopvang

Kinderdagverblijf Schateiland

Kinderdagverblijf Schateiland in Klaaswaal

Introductie

Welkom op Kinderdagverblijf Schateiland in Klaaswaal. Hier is elke dag een leerzaam feestje. Want spelenderwijs leren kinderen het meeste. In een wereld vol ontdekkingen en avonturen bereidt je kind zich voor op de belangrijke overstap naar de basisschool.

Afgestemd op jouw kind

Elk kind is anders, dus ook jouw kind vraagt om een persoonlijke aanpak. Wij volgen de ontwikkeling van je kind nauwlettend, waardoor we gepersonaliseerde uitdagingen kunnen aanbieden. Onze gevarieerde activiteiten stimuleren groei op alle gebieden, van lezen en spelen tot bewegen en creativiteit. Dagelijks bieden we een breed scala aan activiteiten aan. We streven ernaar om minimaal één geplande binnen- en één buitenactiviteit per dag aan te bieden, zodat elke dag vol avontuur zit. En bij die activiteiten draait het niet om het resultaat, maar om de ervaring. Kinderen krijgen alle ruimte om fouten te maken en zo van alles te leren.

Een fijne sfeer bij Kinderdagverblijf Schateiland in Klaaswaal

In het gebouw van Kinderdagverblijf Schateiland in Klaaswaal hangt een knusse, huiselijke sfeer. Al het speelgoed is op oog- en grijphoogte van de kinderen, dus ze kunnen er zelf mee aan de slag. Gaan ze op de gang spelen met de dino’s, in de groep een boek lezen of een puzzel maken aan de lange tafel? Alles is mogelijk!

Lekker naar buiten

Frisse lucht is hartstikke gezond, dus we gaan zoveel mogelijk naar buiten. Daar hebben we een mooie ontdektuin waar je door de wilgenhut kunt lopen, in een autoband aan de boom kunt slingeren en veel modder waar we beestjes kunnen zoeken. Of gaan we vandaag zandtaartjes maken in de zandbak, een fietskartocht maken met vriendjes of de bal overrollen in de babyweide?

Bijzondere momenten

We proberen elke dag zo leuk mogelijk te maken, maar sommige dagen zijn nog net iets bijzonderder dan andere bij Kinderdagverblijf Schateiland. Bijvoorbeeld ModderDag, wat de favoriete dag van veel kinderen is. Dan trekken we eropuit in Klaaswaal om in de modder te spelen en lekker vies te worden. Een ander hoogtepunt is het jaarlijkse locatiefeest. Ook heel leuk is het voorleesontbijt, dan komen kinderen van school voorlezen voor de kleintjes. Sowieso organiseren we één keer per zes weken een speciaal Peuterevent met school.

Jij blijft op de hoogte

Jij speelt als ouder de belangrijkste rol in de opvoeding van je kind, dus we zorgen dat je altijd op de hoogte bent van alle ontwikkelingen. Via de app sturen we updates en foto’s, maar ook tijdens haal- en brengmomenten gaan we met je in gesprek. Door de samenwerking met jou zorgen we er samen voor dat je kind optimaal gedijt.

Goede overdracht

Als je kind straks naar de basisschool gaat, is een goede overdracht erg belangrijk. Wij zorgen daarvoor. Als jullie voor CSG de Vliet kiezen, maar natuurlijk ook als jullie voor een andere school kiezen. Zo maken we de stap naar school zo klein en fijn mogelijk.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 51 05 39 16

Adres

Berkenlaan 16
3286 XC Klaaswaal
  • Avatar

    Nathalie Hoogvliet

    Locatiemanager