Kinderopvang

Kinderdagverblijf Schatgraver

Kinderdagverblijf Schatgraver in Den Haag Ypenburg

Introductie

Bij Kinderdagverblijf Schatgraver in Ypenburg, Den Haag staat de ontwikkeling en het welzijn van je kind centraal. We bieden een liefdevolle en stimulerende omgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Onze locatie heeft twee babygroepen voor kinderen van 0 tot 3 jaar en twee peutergroepen voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Op een van onze peutergroepen bieden we Voorschoolse Educatie (VE) aan. Waarbij we werken met het VE-programma Piramide..

Spelend leren bij Kinderdagverblijf Schatgraver

Bij Kinderdagverblijf Schatgraver geloven we dat leren het beste gebeurt in een speelse en beeldende omgeving. We werken daarom spelend aan de (taal)ontwikkeling van je kind. Onze pedagogisch medewerkers zijn ervaren en zorgen voor een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen.

Een kenmerk van onze locatie zijn de themagerichte activiteiten die we aanbieden. Hierbij gaan we in op verschillende onderwerpen. En prikkelen we de nieuwsgierigheid en creativiteit van de kinderen. Ook spelen we graag buiten. We hebben een prachtige natuurrijke speeltuin met veel groen. Dus veel natuur om te ontdekken, beestjes om te observeren en planten om te zien groeien.

In de gemeenschap

Je kind is onderdeel van de wereld. Dat mag vroeg aangeleerd worden. Daarom vinden we het belangrijk om deel uit te maken van de gemeenschap. Ieder jaar doen we dan ook mee aan evenementen als de Kinderboekenweek, de Voorleesweek, ModderDag en Buitenspeeldag.

We werken ook nauw samen met de basisscholen in de buurt, waar we deelnemen aan de peuterfestiviteiten. Bovendien hebben we een warme overdracht met de school, zodat de overgang naar het basisonderwijs soepel verloopt. Ook werken we samen met de dansschool en de bibliotheek. Dit stelt ons in staat om met activiteiten de horizon van de kinderen te verbreden.

Wist je dat we peutergym aanbieden? Ongeveer elke 4 maanden een workshop van 8 weken. Zodat je kind op een leuke en actieve manier kan bewegen en motorische vaardigheden ontwikkelt. Deze workshops worden gegeven door onze collega’s van de buitenschoolse opvang (BSO).

Hoe ziet Schatgraver eruit?

Kinderdagverblijf Schatgraver beschikt over ruime lokalen met verschillende speelhoeken. Kinderen kunnen zich vrij bewegen en spelen. We hebben speciaal laagmeubilair voor alle leeftijden. Ook bieden we een verscheidenheid aan klauterattributen. Zelfs voor de allerkleinsten!

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 146139082

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

070 312 00 31

Adres

Oeverwallaan 145
2498 BW Den Haag
  • Avatar

    Haeby Uiterdijk

    Locatiemanager