Kraamzorg

KraamzorgHotel Noord

KraamzorgHotel Noord in Rotterdam Noord

Introductie

In ons hotel krijg je 24 uur per dag zorg van ervaren en deskundige kraamverzorgenden. Op onze mooie locatie in Rotterdam Noord, in de rechtervleugel van Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel, vind je alles wat je nodig hebt om aan te sterken na je bevalling. En om volop te genieten van een onvergetelijke periode.

Alles wat je nodig hebt

Wij weten als geen ander aan welke zorg je na je bevalling behoefte hebt. Onze kamers zijn daarom sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Er staan twee comfortabele eenpersoonsbedden, voor je partner en jou, en een bedje voor je baby. De badkamer is ruim en voorzien van een douche en toilet. In elke kamer is er een commode met verzorgingsproducten voor je baby, een kast voor je spullen, een koelkastje en een TV. Ook is er overal gratis WiFi.

Als je dat wilt, kunnen we maaltijden op je kamer serveren. Je kunt kiezen uit de afwisselende en lekkere menu’s van het Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel. Maar je kunt ook zelf maaltijden meenemen. Servies en een magnetron vind je in de koffiecorner.

We leiden je graag rond

Zeker als je voor het eerst bevalt en nog nooit een geboorte-/kraamhotel van binnen hebt gezien, is het wel zo fijn om te weten waar je terechtkomt. We leiden je daarom met alle liefde rond. Neem tussen 13.00 uur en 15.00 uur contact met ons op om een afspraak te maken. We zijn te bereiken via 010 - 208 56 33.

Meer informatie

Wat zijn de bezoekuren?

Kraamvisite kan dagelijks tussen 10:00 en 20:00 op bezoek komen. We adviseren moeders en kinderen wel om tussen 13:00 en 15:00 te rusten.

Voor wie gelden de bezoekuren?

Die gelden voor je kraamvisite. Je partner en eventuele andere kinderen zijn natuurlijk op elk moment van de dag welkom.

Kan ik makkelijk parkeren?

Zeker! Parkeren kan in de parkeergarage. Bij aanvang van je verblijf ontvang je van ons een uitrijkaart. Die kun je gedurende je hele verblijf gebruiken.

Hoeveel kost mijn verblijf?

Per uur betaal je €5,10 aan Wettelijke Eigen Bijdrage (WEB). Als je een dag in Kraamzorghotel Noord verblijft, ben je er uiteraard de volledige 24 uur. Toch brengen we maximaal 8 uur per dag in rekening. Daarnaast betaal je €20,10 per dag aan servicekosten voor het gebruik van materialen en faciliteiten. Dat bedrag wordt niet vergoed door je verzekeraar. Een dag in Kraamzorghotel Noord kost je dus €60,50, behalve als je verzekeraar de WEB vergoedt omdat je aanvullend verzekerd bent. Eten en drinken is wel voor eigen rekening.

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
10:00 - 20:00
Dinsdag
10:00 - 20:00
Woensdag
10:00 - 20:00
Donderdag
10:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 282 62 30 e-mail deze locatie

Voor vragen over onze hulpverlening

Adres

Vliegveldweg 59
3043 NT Rotterdam
overschie
  • Avatar

    Wilma Bezemer

    Medewerker