Kinderopvang

Peuteropvang Amber

Peuteropvang Amber in Rotterdam Crooswijk

Introductie

Peuteropvang Amber is dé plek in Crooswijk, Rotterdam waar je kind kan opgroeien en -bloeien! Bij ons voelt je kind zich op zijn/haar gemak en kan zich optimaal ontwikkelen.

Open Peuteropvang Amber

De sfeer bij Peuteropvang Amber is open, toegankelijk en warm. Er zijn duidelijke hoeken waar je peuter speelt met levensecht materiaal. Zo ontdekt je kind de wereld op een veilige en speelse manier.

Ook buiten is er genoeg ruimte om te spelen. We hebben een natuurtuin, een grote zandbak en schommels. Bij slecht weer spelen we binnen in de gymzaal.

Ideale voorbereiding op school

Als je kind Peuteropvang Amber verlaat omdat het vier jaar is geworden, is het helemaal klaar voor de basisschool. We delen het gebouw met de Koningin Wilhelminaschool. En hebben een fijne samenwerking met hun kleuterklassen. We werken met dezelfde thema's en zingen hetzelfde opruimliedje. Soms spelen we ook gezamenlijk buiten. Dus als je kind straks ook naar de Koningin Wilhelminaschool gaat, zijn de leerkrachten al bekende gezichten.

Een andere voorbereiding op de basisschool is ons Voorschoolse Educatie-programma (VE) Uk & Puk. Samen met de pop Puk gaat je peuter knutselen, zingen en praten. Zodat de ontwikkeling van je kind op een speelse manier gestimuleerd wordt. Zo is leren leuk!

Samen met de ouder

We vieren bij Peuteropvang Amber ook verschillende feestdagen. Zoals Pasen, Kerstmis, Vaderdag, Moederdag en Koningsdag. En de ouders zijn van harte welkom bij de afsluiting van een feest of thema. Bijvoorbeeld met een paasbrunch, modeshow of de wandelvierdaagse.

Sowieso vinden we ouderbetrokkenheid erg belangrijk bij Peuteropvang Amber. Daarom ontvangt je elke dag een verslag in de ouderapp, met foto's van de activiteiten van je kind. Zo blijft je altijd op de hoogte van wat je peuter doet en beleeft op de opvang.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 272913698

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:15 - 15:45
Dinsdag
08:15 - 15:45
Woensdag
08:15 - 12:15
Donderdag
08:15 - 15:45
Vrijdag
08:15 - 15:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 30 20 77 68

Adres

Koepelstraat 10
3031 VB Rotterdam
  • Avatar

    Linda Feunekes

    Locatiemanager